yusufcastle
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Asus b450m-k anakartim, Max 1500 olucak şekilde SSD önerebilir misiniz?
Mld için vadettiği hızı vermiyor diyorlar 2k ya kadar ne önerirsin acaba
Ankartın nedir PCI EX4.0 ise başka önereyim de 4.0 değilse al geç.Mld için vadettiği hızı vermiyor diyorlar 2k ya kadar ne önerirsin acaba
acıklamada vermişAnkartın nedir PCI EX4.0 ise başka önereyim de 4.0 değilse al geç.
Ankartın nedir PCI EX4.0 ise başka önereyim de 4.0 değilse al geç.
www.asus.com
Bana sordu knk konu sahibine değilacıklamada vermiş
anladımPRIME B450M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PC’lerini toplayan kişilere kullanışlı yazılımlar ve özelliklerle...www.asus.com
Bundan var ama ben aldığımda ram MHz daha düşük destekliyordu yani bios güncellemeyle artıyorsa şuan bu model var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana sordu knk konu sahibine değil
Daha üst bir şeye gerek yok,PRIME B450M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PC’lerini toplayan kişilere kullanışlı yazılımlar ve özelliklerle...www.asus.com
Bundan var ama ben aldığımda ram MHz daha düşük destekliyordu yani bios güncellemeyle artıyorsa şuan bu model var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana sordu knk konu sahibine değil
TeşekkürlerDaha üst bir şeye gerek yok,
MLD alırsanız yine 3500 okuma ve yazma alırsınız.
Rica ederimTeşekkürler