Piyasaya göre iyi fiyat sanırım.
Amazon.com.tr satıyor. Açılan sayfada direkt com.tr satıcısı çıkmıyorsa diğer satıcılar tarafından kontrol edin.

Son düzenleme: 

Doğru diyorsun, 980 pro diye aratmıştım fakat gözümden kaçmışSAMSUNG 980 PRO 2072 TL
zatenkirilmisim
Her gün bu ürünü indirim diye paylaşmasak mı arkadaşlar acaba? :/ Arkadaş daha dün paylaşmış
- Dün, 18:19
 - Sıcak Fırsatlar

SAMSUNG 980 PRO 2072 TL
zatenkirilmisim
Her gün bu ürünü indirim diye paylaşmasak mı arkadaşlar acaba? :/ Arkadaş daha dün paylaşmış
- Dün, 18:19
 - Sıcak Fırsatlar

Evet Amazon TR satıyor aslında dünkü açılan konudan farkı o biraz daSatıcı Amazon TR bunu belirtin.
TR satıyor. Diğer satıcılar kısmına bak.Amazon germany getiriyor 1ay garantisi var ürünün. Globalde daha uzun.
O zaman alınabilir ama şuan zaten bu segmenttekiler bu fiyatta oluyor genelde.TR satıyor. Diğer satıcılar kısmına bak.
hastayım şu ssd ye piyasanın net en iyi
Piyasaya göre iyi fiyat sanırım.
Amazon.com.tr satıyor. Açılan sayfada direkt com.tr satıcısı çıkmıyorsa diğer satıcılar tarafından kontrol edin.Alıntıyı görüntüle
Boşa para harcamış olursunAnakartım PCI-E 3.0 destekliyor. SAMSUNG dışında SSD de bakmıyorum. Sizce alınır mı? 1TB model arıyorum. Anakartımdan dolayı SAMSUNG 980 düşünüyordum ama bunu görünce alasım geldi resmen. Ne dersiniz?