❌İndirim Bitti! 1 TL Gamepower Magnus alabilen var mı ?

Niyet ettim gamepower magnus almaya

1.30 saattir uğraşıyorum sepetten ilerisine gidemedim her seferinde devam et dediğimde site dondu...Arkadaşım alabildi 1 20 dakika uğraş sonucunda.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
alan nasıl alıyor ki? 100 mbps fiber internetim var. Yani saniye başı yeniledim. Onaylamaya gelmedi bi abartısız 1 saat 40 dakikadır deniyorum almaya çalışıyorum. Bu işte bir şeyler var. Alamadığım için değil de zamanıma üzüldüm ben. Fırsatçılar da var maşallah baya. İhtiyacı olmayan herkes almış.

Sitenin oyunu olabilir mi? Satılmış gibi gösterip hiç 1tl den satmamak?

alan nasıl alıyor ki? 100 mbps fiber internetim var. Yani saniye başı yeniledim. Onaylamaya gelmedi bi abartısız 1 saat 40 dakikadır deniyorum almaya çalışıyorum. Bu işte bir şeyler var. Alamadığım için değil de zamanıma üzüldüm ben. Fırsatçılar da var maşallah baya. İhtiyacı olmayan herkes almış.
Bende aynı durumdayım internetim 100mb 22.00 dan beri deniyorum ama fıs

Ben alabildim. Bende statik ip var. Bence ondan alabildim. CgNat'ta olanlar aynı ip'den siteye girmeye çalışınca reddediyor olabilir.

la kendime indirimsiz klavye alacam onuda alamıom

• Hahaha
Reaksiyonlar: john
Arkadaş aldı ben alamadım. Onu bırakın ekran kartı Alaçam onu da alamadım

Bende aynı durumdayım internetim 100mb 22.00 dan beri deniyorum ama fıs
1655498902694.png

Bg

GARİBANIN YÜZÜ GÜLÜR MÜ? ulan nedir bu çektiğim arkadaş yarın sınav var bir kederleniyorum bir seviniyorum sonra hüzünleniyorum allahım beni böyle sınama
:d
1655498752684.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,315
Üyeler
183,821
Son üye
Zafer Güneş
Geri