1 Yıl Bedava Hepsiburada Premium Üyelik

Yapıkredi hepsiburda world kartına hepsiburada uygulamasından başvuru yapıp mobil bankacılıktan başvuruyu tamamladıktan sonra kart bilgilerini hepsiburada uygulamasına kaydedikten sonra otomatik 1 yıllık ücretsiz premium üyelik aktif oluyor. Hem bedava üyelik, bir çok üründe peşin fiyatına 9 taksit seçeneği, tüm ürünlere bedava kargo, premium ayrıcalığı indirimleri ve harcadıkça world puan vs.
O bedava değil kartan aidat alıyorlar yüklü şekilde. Geçen Vodafone Red hat kullananlara 1 senelik bedava verdiler bu üyeliği, zaten bedavasını çok kovalamaya da gerek yok seneliği 360TL alt üstü ihtiyaç varsa alınır yoksa gerek yok.

yapıkredi hepsiburada world her yıl için 1 defa kart ücreti ödedim. bedava kart değil yani. bende yakında kapatacam pek artısını görmüyorum artık.

hocam konudan bagimsiz, pp zaten "profile picture" anlamina geliyor. manitanizin yaninda falan soylersiniz diye sizi dusunerekten duzeltmek istedim yoksa umrumda degil
Çok çok teşekkür ederim bilgilendirme için efenim. Sevgiler ve saygılar sunuyorum. 🙏

İnternette 100-150 TL arası 1 yıllık üyelik satanlar çok var düşünen olursa

Bende Ağustos ayında almış kart parasını kartları iptal etme zamanı gelmiş
Arayınca kapatacağım dediğinizde direk %50 iade edelim diyorlar. %100 anlaşabilirseniz güzel olur :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah allah benden almadı, dikkat mi etmedim acaba hangi ayda kesiyor ?
Bende 2 adet hb kart var daha benden de almadı ama bende kapatma talebi verdim.

Arayınca kapatacağım dediğinizde direk %50 iade edelim diyorlar. %100 anlaşabilirseniz güzel olur :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 2 adet hb kart var daha benden de almadı ama bende kapatma talebi verdim.
Suan halen borc var :))) kapatacagım desem bile kapatamam o yuzden borclar bitsin hesaplasırım onlarla 😅

bununla uğraşmak istemeyenler için vodafone yanımda uygulamasında direk 1 senelik premium kodu veriyordu,ona bakabilirler.

bence bulaşmayın uzak durun aynı şekilde trendyol plus çakallığı var haberim olmadan para çekilmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri