85 alsan garanti gibi atanmak ama 70 ile minimum atanma ihtimali varHocam doğru düzgün bi memur olabilmek için sizce minimum kaç puan almam gerekiyor?
Matematik sıfır hocam bende ya, full sözelBu sene ilk defa girdim. Hiç çalışmadan 74 aldım. Matematikte temelin varsa ve düzenli çalışarak çok rahat halledersin.
Teşekkürler hocam85 alsan garanti gibi atanmak ama 70 ile minimum atanma ihtimali var
Hocam matematik sıfır bende. İyi bir çalışmayla 80-85 alınır mı sizce? Sözelciyim70 minimum, 80-85 garanti. İngilizcen varsa da (en az 60 puan istiyorlar YDS'den ya da TOEFL IBT'den 75) yeme de yanında yat
Yine bir kaç tane matematik gerekiyor maalesef çünkü, katsayısı daha fazla türkçeden coğrafyadan vesaire.Hocam matematik sıfır bende. İyi bir çalışmayla 80-85 alınır mı sizce? Sözelciyim
Temelini de öğretiyor mu hocam? Zorlarım kendimiYine bir kaç tane matematik gerekiyor maalesef çünkü, katsayısı daha fazla türkçeden coğrafyadan vesaire.
Yargı Plus'tan çalış derim matematiğe. YouTube'da çok güzel anlatıyor hocaları. Özellikle matematiği çok güzel eğlenceli, espirili. Sıkmaz yani.
Bende de matematik yok yine dinledim çalıştım zar zor 65 aldım ama iyi ki de aldım.
Öğretiyor. Sıkıntı yaşamazsın benceTemelini de öğretiyor mu hocam? Zorlarım kendimi