Arkadaşlar selamlar,
www.n11.com
Yukarıdaki sistemi almayı düşünüyorum 6 taksit var ancak parçalarından emin olamadım.
PSU kötü dedi biri bu parçalardan anlayanınız var mı?
Bir de 5070ti ile çok bir fark var mı arasında acaba?
Ben bir sistem alıp çok yüksek ihtimalle 10 yıl kadar bu sistemle yaşayacağım. Gelecek yönünden bakılırsa 5070ti sistem mi bekliyim yoksa bu sistem benzer şekilde idare eder mi acaba?
youtuberlardan çok umudum vardı ama kimse uygun fiyatlı sistem çıkarmadı. Ve çıkan tüm sistemlerin hepsi peşin fiyatına sistemlerdi. Gerçekten yıllardır takip ettiğim sayfalardı hayal kırıklığına uğradım.

GA SEKTÖR-X R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Tavsiye Sistem Fiyatları ve Özellikleri
GA SEKTÖR-X R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT Free Dos Masaüstü Oyuncu Tavsiye Sistem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yukarıdaki sistemi almayı düşünüyorum 6 taksit var ancak parçalarından emin olamadım.
PSU kötü dedi biri bu parçalardan anlayanınız var mı?
Bir de 5070ti ile çok bir fark var mı arasında acaba?
Ben bir sistem alıp çok yüksek ihtimalle 10 yıl kadar bu sistemle yaşayacağım. Gelecek yönünden bakılırsa 5070ti sistem mi bekliyim yoksa bu sistem benzer şekilde idare eder mi acaba?
youtuberlardan çok umudum vardı ama kimse uygun fiyatlı sistem çıkarmadı. Ve çıkan tüm sistemlerin hepsi peşin fiyatına sistemlerdi. Gerçekten yıllardır takip ettiğim sayfalardı hayal kırıklığına uğradım.