M macelian 80+ Bronze Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 655 Dahası Reaksiyon skoru 175 İsim İsmail 19 Temmuz 2024 #1 Özellikle yurt dışı apple telefonlarda gördüğüm bir şey bu 1 yıl uluslararası garanti diye yazıyorlar bu garanti türkiyede geçir mu anlamadım
Özellikle yurt dışı apple telefonlarda gördüğüm bir şey bu 1 yıl uluslararası garanti diye yazıyorlar bu garanti türkiyede geçir mu anlamadım
I IATLASI 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3,132 Dahası Reaksiyon skoru 756 İsim Furkan 19 Temmuz 2024 #2 Hepsi geçmiyor. Onun model numarası mı ne vardı bazıları trde geçiyor. Onuda almadan önce model no mu ne alıyorsun apple türkiye arıyorsun soruyorsun onlar bu model geçerli derse alabilirsin. Ben bu şekilde aldım ablama 1 yıl garantisi oluyor işte
Hepsi geçmiyor. Onun model numarası mı ne vardı bazıları trde geçiyor. Onuda almadan önce model no mu ne alıyorsun apple türkiye arıyorsun soruyorsun onlar bu model geçerli derse alabilirsin. Ben bu şekilde aldım ablama 1 yıl garantisi oluyor işte