Neler Yeni

10.000 TL Elektro Gitar Önerisi 🎸

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Arkadaşlar selam, daha önce hiç gitar çalmadım. Elektro gitar alıp öğrenmek istiyorum. 10.000TL bütçem var. Ses kartı ile kullanmayı düşünüyorum.

Alabileceğim en fiyat-perfoemans elektro gitar nedir?
Piyasada en çok satan ve adı bilinen bir gitar varmı?

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Arkadaşlar selam, daha önce hiç gitar çalmadım. Elektro gitar alıp öğrenmek istiyorum. 10.000TL bütçem var. Ses kartı ile kullanmayı düşünüyorum.

Alabileceğim en fiyat-perfoemans elektro gitar nedir?
Piyasada en çok satan ve adı bilinen bir gitar varmı?
İlk defa alacaksan , komple set olarak uygun bir şey al. Daha sonra eğer devam etme kararı alırsan ve daha iyi tonlar elde edebilmek ve daha çok keyif alabilmek için iyi bir şey almayı düşünebilirsin. Bütçen doğrultusunda set olarak çok iyi bir şey alabilme ihtimalin olmadığını düşünürsek; Yonka Müzik Sitesinden uygun fiyatlı setleri incelemeni tavsiye ederim...

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
@Y KRAL yasin takip et burayı sende arıyodun bişeyler

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hangi türden çalmak istiyorsunuz?

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13 yıldır elektro gitar çalıyorum.

kendi gitarım ibanez grg121dx-mgs'yi 9 numara telle tavsiye ederim.
Başka bir forumdan arkadaş bu gitarı önerdi. Rengi beni çok cezbetti sizce iyi midir??

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi türden çalmak istiyorsunuz?
Genelde Nirvana, Metallica, System of a Down, AC/DC dinliyorum.

Son düzenleme:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Başka bir forumdan arkadaş bu gitarı önerdi. Rengi beni çok cezbetti sizce iyi midir??

Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde Nirvana, Metallica, System of a Down, AC/DC dinliyorum.
Fiyatlar uçmuş, eli yüzü düzgün bir gitar olsun diyorsanız bi 15k çıkarmanız lazım.

Attığınız Ibanez modeli Gio serisinden, "121DX, 170DX, 131DX, GRX20-40" gibi modeller. Başlangıç için çoğu kişinin tercihi oluyor ama ben denediğimde hiçbirinde rahatlık hissedemedim doğrusu, ilk defa çalan kişileri gitardan soğutur gibi geliyor o yüzden önermiyorum. Yamaha'nın attığım modeli rahat ve güzeldir, ikinci el daha iyi bir şeyler bulunur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Hocam eğer gerçekten çalmayı istiyorsanız para bayılmanız lazım 8 senedir çalıyorum sx les paul elektro gitarım var kötü marka kötü ağaçtan yapılmış gitar ve ucuz yollu kötü amfi alırsanız zevk almazsınız ve kısa sürede gitarı bırakırsınız

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Fiyatlar uçmuş, eli yüzü düzgün bir gitar olsun diyorsanız bi 15k çıkarmanız lazım.

Attığınız Ibanez modeli Gio serisinden, "121DX, 170DX, 131DX, GRX20-40" gibi modeller. Başlangıç için çoğu kişinin tercihi oluyor ama ben denediğimde hiçbirinde rahatlık hissedemedim doğrusu, ilk defa çalan kişileri gitardan soğutur gibi geliyor o yüzden önermiyorum. Yamaha'nın attığım modeli rahat ve güzeldir, ikinci el daha iyi bir şeyler bulunur.
Öneri için teşekkür ederim. Peki ses kartı öneriniz var mıdır? 2.000TL civarında arıyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Öneri için teşekkür ederim. Peki ses kartı öneriniz var mıdır? 2.000TL civarında arıyorum.
2000 TL civarında Behringer UM2 var. Kendim kullanıyorum ama belli bir seviyeye geldikten sonra hiç tatmin etmiyor. Başlangıç için alınır, bütçeyi daha yukarı çıkarırım derseniz Focusrite modellerine bakarız.

Top Bottom