10.000 TL Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
151
Bütçe
10000
10.000 TL net Bakiyem Var Sağlam Masada şık duran (TKL veya %75 Boyutunda daha aşağısı da olur) Manyetik Switch Olursa Harika Olur Oled Ekran Gibi Ekstra Özelliği olursa da mutlu eder Klavye önerisi istiyorum belirttiğim hiçbir özellik kesin olmak zorunda değil manyetik switch olmasa da olur diye düşünüyorum bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

Peki Arkadaşlar Neden Hall Effect yani Manyetik Switch bi Klavye Önermediniz Yanlış Anlamayın Kesinlikle Ama İnsanlar Cayır Cayır Manyetik Switch Klavye Alıyor Mesela ATK RS7 Alınmaz mı Neden Asus Rog Azoth

Hocam çünkü sorduğunuz model kablolu ve oled ekranı yok.Sadece FPS oynamıyorsanız kalite performans açısından asus kalitesi şaşmaz.

Hocam çünkü sorduğunuz model kablolu ve oled ekranı yok.Sadece FPS oynamıyorsanız kalite performans açısından asus kalitesi şaşmaz.
Aslında paso cs2 ve valorant Oynuyorum sadece insanların bu manyetik switch olayına nasıl baktığını merak ediyorum gerçekten fark yaratıyormu

Aslında paso cs2 ve valorant Oynuyorum sadece insanların bu manyetik switch olayına nasıl baktığını merak ediyorum gerçekten fark yaratıyormu
Yani gecikmesi oldukça düşük switchler tasarım olarak da fena değil son karar sizin tabi bütçeniz güzel denemek için alınabilir.

Geri