asus alınır mı?Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tabi ki, neden önereyim yoksa .asus alınır mı?
HOCAM amazon itopya gibi satan yerlerden olsa güzel olurTabi ki, neden önereyim yoksa .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnız ben alcak olsam 10 bit olması nedeniyle Philips'i tercih ederdim.
Hocam oralarda yok sanırım bu monitörler. Philips Teknosa'da satılıyor internette belki mağazalarda da vardır. İsterseniz bi mağazalara gidip sorun bu modeli, ama yalnış modele bakmayın. Hem görerek almış olursunuz.HOCAM amazon itopya gibi satan yerlerden olsa güzel olur
marka model veyahut link plsHocam oralarda yok sanırım bu monitörler. Philips Teknosa'da satılıyor internette belki mağazalarda da vardır. İsterseniz bi mağazalara gidip sorun bu modeli, ama yalnış modele bakmayın. Hem görerek almış olursunuz.
Yukarda attım hocam.marka model veyahut link pls
görmedim kusura bakma, evet bu monitör iyi ancak satıcı sıkıntı. Keşke itopya veya başka güvenilir satıcıda olsa.
Estağfurullah hocam ne kusuru, satıcı konusu malesef güven vermiyor ama en azından dediğim gibi Teknosa mağazalarında satıyor ise gidip hem görebilirsiniz, hem de ölü piksel, ghosting gibi kronik sıkıntılar çıktığında üade alıyorlar mı bunları sorabilirsiniz. Test yapıyorlarsa test de edebilirsiniz ama pek sanmıyorum.görmedim kusura bakma, evet bu monitör iyi ancak satıcı sıkıntı. Keşke itopya veya başka güvenilir satıcıda olsa.