10.000 ₺ pc toplama

Fthbsrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Herkese merhabalar. 10.000₺ bütçe ile ileriye dönük (rtx ‘li) bir sistem toplamak istiyorum. Ryzen5 3... işlemciler intel i5 lerden daha çok hoşuma gidiyor. Fps oyuncusuyum hem oyun oynatacak hemde günlük işlerim için işime yarayacak bir pc istiyorum yardım edebilirseniz memnun olurum :) (monitör fiyatın içinde ekipman değil)

Herkese merhabalar. 10.000₺ bütçe ile ileriye dönük (rtx ‘li) bir sistem toplamak istiyorum. Ryzen5 3... işlemciler Intel i5 lerden daha çok hoşuma gidiyor. Fps oyuncusuyum hem oyun oynatacak hemde günlük işlerim için işime yarayacak bir PC istiyorum yardım edebilirseniz memnun olurum :) (monitör fiyatın içinde ekipman değil)

Sizce 3500x mi 3600 mü 3600x mi birde şöyle bir şey duymuştum eğer sistem daha önce denenmemiş bir aistem ise fps dropları yaşanabilir doğru mudur bu?
Eğer ek bir soğutucu için bütçe yoksa 3600x tercih ederim. İçinden çıkan Wraith Prism soğutucusu gayet güzel. Eğer sistem düzgün kurulmamışsa driverlar yanlış veya eski sürüm kurulduysa FPS drop yaşamanız muhtemel.

Eğer ek bir soğutucu için bütçe yoksa 3600x tercih ederim. İçinden çıkan Wraith Prism soğutucusu gayet güzel. Eğer sistem düzgün kurulmamışsa driverlar yanlış veya eski sürüm kurulduysa FPS drop yaşamanız muhtemel.
Benim ek soğutucu için bütçrm yok ama r5 36000 ile değiştirin dediniz bir de bu pc ye bakıp fikrinizi söyleyebilir misiniz ?https://www.teknobiyotik.com/oyuncu...gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

Sistem güzel ancak kasanın hava akışı ve PSU'dan emin değilim. Net bir şey söyleyemem. İnternetten insanların o PSU ve kasa ile ilgili düşüncelerine bakın. Onun dışında güzel sistem alınabilir.
X570 yükseltme yapılıp sonrada kalan parayla monitör alınsa nasıl olur 🤔 nick efsane bu arada reis

Sistem güzel ancak kasanın hava akışı ve PSU'dan emin değilim. Net bir şey söyleyemem. İnternetten insanların o PSU ve kasa ile ilgili düşüncelerine bakın. Onun dışında güzel sistem alınabilir.
Sizin önerdiğiniz sistemdeki anakart hakkındaki fikriniz söyleyebilir misiniz? Bide bütçem yeterse r5 3600x ile mi yükseltiyim fan için?

Sizin önerdiğiniz sistemdeki anakart hakkındaki fikriniz söyleyebilir misiniz? Bide bütçem yeterse r5 3600x ile mi yükseltiyim fan için?
Ryzen 5 3600 ile 3600x arasında 200 TL'Lik bir fark var, eğer ayrıyetten soğutucu alırsanız 300-400 TL vereceksiniz. Daha karlı olur sizin için. Anakart tam bir F/P ürünü ve öneririm. Uzun yıllar götürür sizi.

Ryzen 5 3600 ile 3600x arasında 200 TL'Lik bir fark var, eğer ayrıyetten soğutucu alırsanız 300-400 TL vereceksiniz. Daha karlı olur sizin için. Anakart tam bir F/P ürünü ve öneririm. Uzun yıllar götürür sizi.
O anakartı birkç youtuberın sisteminde görmüstüm ama prk rmin olamamıstım teşekkürler önerdiğiniz sistemi r5 3600x ile değiştirerek değerlendireceğim ama aklımda hala denenmemis bir sistemde sorun yasamak var çünkü bu kadar yüksek bir parayı muhtemelen bir daha vermem imkansız olacaktır

Geri