Karşılaştırdıgımda redmi note 13 daha mantıklı bir seçenek gibi duruyorSamsung Galaxy M34 5G hariç bir şey tercih etme. Hafıza kartı ve şarj cihazı ile tam 10,000₺'ye denk geliyor. Boşuna cebine yük olmasın. O bütçede OOOHAAAAAA denilebilecek hiçbir fark yok. Boşuna 2,000 fazla verme, M34 al 8,500₺'ye. Kamerası S serisi kadar olmasa da aşırı yeterli güzel çekimler yapıyor. 1 yıldır kullanıyorum, memnunum. Hafıza kartı olmadan kullanma. M serisi Samsung'un fiyat performans cihazlarının olduğu ürünler içerdiğinden işlemciye çok yüklenmemekte fayda var. Hafıza kartı al işlemcinin ömrü uzun olsun. Pil ise minimum 3-4 yıl götürür.
kafa kafaya ama bana kalırsa m342. el alamam sıfır olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
redmi note 13 mü yoksa bu telefonlar mı ?
Samsung M34 daha iyi tabii ki. Redmi Note 13'de olan 108 MP kameraya bakma Redmi telefonlarda MP olayı resmen yalan. Hiç gerçekçi değil. Ayrıca Snapdragon 685 Snapdragon 680'in çok overclock edilmiş hali. Yani ısınıyor.redmi note 13 mü yoksa bu telefonlar mı ?
hocam butceniz 14'e cikarsa eger nothing phone 1 aklinizda bulunsun.10.000 TL Bütçem var android telefon alacagım ne alabilirim, onerilerinizi bekliyorum.
2024 yılında halen daha redmi gibi cihazlar düşünüyor olmana inanamadım açıkçası. M34 al geç dostum ne kurcalıyorsun egzantirik işlevsiz markaları biz redmiyi terkedeli 3-4 yıl oluyor2. el alamam sıfır olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
redmi note 13 mü yoksa bu telefonlar mı ?