E emir1938 80+ Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 37 Reaksiyon skoru 4 Dün, 13:56 #1 Bütçe 10000 Arkadaşlar sadece CS2 oynuyorum Şuanki klavyem razer ornata v3 değiştirmek istiyorum yeni klavye lazım hertz degeri yüksek hızı oyundaki tepkisi iyi bir klavye önerir misiniz logitech g pro x TKL düşündüm ama yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar sadece CS2 oynuyorum Şuanki klavyem razer ornata v3 değiştirmek istiyorum yeni klavye lazım hertz degeri yüksek hızı oyundaki tepkisi iyi bir klavye önerir misiniz logitech g pro x TKL düşündüm ama yardımcı olur musunuz
N1gger 80+ Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Dün, 14:21 #2 STEELSERIES APEX PRO TKL GEN 3 UK GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX PRO TKL GEN 3 UK GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
STEELSERIES APEX PRO TKL GEN 3 UK GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX PRO TKL GEN 3 UK GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com