10.000 TL'ye ekran kartı önerisi?

kasayı değiştirmek gene uğraştıracaktır, bütün kablolamaları tekrar yapmanız gerekir, anakart gene hazır takılacak ama güç kaynağı ve kablolama konusunda çok deneyimli değilseniz biraz uğraştırabilir. Bence bilmeyen bir kişi için bile maksimum 2 saat sürecek bir işelm
Uğraşmak benim için zevkli Bn böyle şeylerde uğraşmayı seviyorum da satmak ve yeni kasa almayı diyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasayı değiştirmek gene uğraştıracaktır, bütün kablolamaları tekrar yapmanız gerekir, anakart gene hazır takılacak ama güç kaynağı ve kablolama konusunda çok deneyimli değilseniz biraz uğraştırabilir. Bence bilmeyen bir kişi için bile maksimum 2 saat sürecek bir işelm

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15840 akvaryum olsun şık olsun derseniz ve bütçeniz varsa bunu öneririm, ışık şeridiyle beraber çok güzel duruyor
Hava akışı nasıl bu kasada

Uğraşmak benim için zevkli Bn böyle şeylerde uğraşmayı seviyorum da satmak ve yeni kasa almayı diyorum ben
O net uğraştırır, zonguldakta ne kadar hızlı kasa satılır bilemiyorum. Hızlı satılması için ypaabileceğiniz çok uyguna koymak ama onda da bir garanti yok. Durumunuz varsa yeni kasayı şimdi alıp eski kasayı ilerde satabilrisiniz

O net uğraştırır, zonguldakta ne kadar hızlı kasa satılır bilemiyorum. Hızlı satılması için ypaabileceğiniz çok uyguna koymak ama onda da bir garanti yok. Durumunuz varsa yeni kasayı şimdi alıp eski kasayı ilerde satabilrisiniz
O attığın kasada hava akışı nasıl 3 fan yetiyor mu

Şimdi o kasa 6800 ve psu da değişmem gerek bana 25 k ya patlayacak

Şimdi o kasa 6800 ve psu da değişmem gerek bana 25 k ya patlayacak
Senin psu nun modeli nedir? 25k çok para onun yerine acaba o civara direkt daha iyi ekran kartı alabilir miyiz diye düşündüm. Hava akışı ise iyi ama her türlü akvaryum kasada bileşenlerin kendi soğutmalarının iyi olmasında fayda var.

Senin psu nun modeli nedir? 25k çok para onun yerine acaba o civara direkt daha iyi ekran kartı alabilir miyiz diye düşündüm. Hava akışı ise iyi ama her türlü akvaryum kasada bileşenlerin kendi soğutmalarının iyi olmasında fayda var.
Dandik bisey gameforce gf 600w bronz3

Dandik bisey gameforce gf 600w bronz3
Yani evet psu değişse kötü olmaz ama ben de 2-3 yıl dandik cooler master elite v3 600w ile 6800 çalıştırdım. Şu an sorulması gereken soru, bütçenizi geleceğe yönelik mi harcamak istersiniz yoksa şimdi elimde en iyi performans olsun mu dersiniz?

Yani evet psu değişse kötü olmaz ama ben de 2-3 yıl dandik cooler master elite v3 600w ile 6800 çalıştırdım. Şu an sorulması gereken soru, bütçenizi geleceğe yönelik mi harcamak istersiniz yoksa şimdi elimde en iyi performans olsun mu dersiniz?
Yani en azından seninki cooler master bilindik bir marka

Az önce sen girebildim mi foruma

Son düzenleme:
Ama bence şuan en mantıklı olan kasama sığan bir kart alıp bir süre daha idare etmek ondan sonra kasayı satıp ddr5 sisteme gecmek. Sen ne diyorsun bence en mantıklısı bu

Rx 6700 garantili degilse o kartların çoğu minigli , tamirli olma ihtimali yüksek. Ben arc a750 kullanıyorum. B850 hakkı yenen değeri bilinmeyen kart. 5 e bile arc a750 bulursun.İntel istemiyorsan 4060 vs rx 6700 bakabilirsin. AMD yeni kartlarla uğraşmaktan eski kartlarin driverlarini hatalı sıkıntılı vermeye başladı.

Reis sen o 3070 ti ı 9700 TL'ye nasıl buldun

Geri