2k oynayacaksan 10 zaten mümkün değil ve artık çoğu oyun 12 yi geçmeye doğru gidiyor bazıları geçiyor o yüzden spesifi rtx istemiyorsan 6800 öneririm. Yıllarca kullandım çok nadir bi sapıttığı olmuştu ama onun dışında çok problem yaşamadan kullandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
il neresiydi? yani her türlü bu durumda b580 daha mantıklı geliyor, kız arkadaşım da 5600 ile kullanıyor hiçbir sıkıntı yaşamadı ama illa nvidia olacaksa 4060 dışnda bir seçeneğiniz yok zaten
ayrıca 10-11 civarına gayet var bir sürü nasıl yok anlamadım?
2k oynayacaksan 10 zaten mümkün değil ve artık çoğu oyun 12 yi geçmeye doğru gidiyor bazıları geçiyor o yüzden spesifi rtx istemiyorsan 6800 öneririm. Yıllarca kullandım çok nadir bi sapıttığı olmuştu ama onun dışında çok problem yaşamadan kullandım.
il neresiydi? yani her türlü bu durumda b580 daha mantıklı geliyor, kız arkadaşım da 5600 ile kullanıyor hiçbir sıkıntı yaşamadı ama illa nvidia olacaksa 4060 dışnda bir seçeneğiniz yok zaten
ayrıca 10-11 civarına gayet var bir sürü nasıl yok anlamadım?
hocam bende bu yazın yıl içinde ekran kartı alacağım 6800 3070S-Tİ ve 3080 arasında gidip geliyorum. 6800 vram konusunda çok cezbediyor. Bazı oyunlarda sorun yaşıyorum fakat, Amd diye problem çıkarmasından korkuyorum. 3070 ve 3080 almak istiyorum ama vram 10gb max 12gb oluyor. Öneriniz ne olur.
Valla ben amd 6000 ve nvidia 3000 bir çok kart kullandım ne amd de ne nvidia da sorun yaşamadım. Amd nin uygulaması daha kapsamlı Nvidia ya göre undervolt overclock çok daha rahat yapılabiliyor fiyat avantajı da var ben olsam Amd tercih ederdim ama her mal ucuza yakalarsan alınır. Hangisini temizinden ucuza yakalarsan onu al.
Valla ben amd 6000 ve nvidia 3000 bir çok kart kullandım ne amd de ne nvidia da sorun yaşamadım. Amd nin uygulaması daha kapsamlı Nvidia ya göre undervolt overclock çok daha rahat yapılabiliyor fiyat avantajı da var ben olsam Amd tercih ederdim ama her mal ucuza yakalarsan alınır. Hangisini temizinden ucuza yakalarsan onu al.
Hayatımda amd ekran kartı kullanmadım. Laptopum vardı e2-1800 apu işlemcili. Amdyi sadece çevremdekilerden sorunlu diye duyuyordum. Nvidia ne kadar sorunsuz olsada çok pahalı. Elimdeki 1660s i satıp yazın üstüne koyarak almayı planlıyorum. 10 12k arası bulabiliyorum. Overclock işlerinden anlamıyorum. Takarım ekran kartını güncellerim vs. açar oynarım.
Powercoloru diyorsanız bende görmüştüm. Markası çok hoşuma gitmedi. 6800 fln karşılarştırma sitelerinde birkaç puan daha önde. sıfır alınacaksa düşünülür. Ama fiyatı cidden uygun.
hmmm kasa küçük çoğu 3 slot 6800 bu kasaya sığmayacaktır. 2k ya geçmeyecekseniz 3070-ti lara bakamya çalışabilirsiniz gene onların modelleri 6800'e göre daha küçük
hmmm kasa küçük çoğu 3 slot 6800 bu kasaya sığmayacaktır. 2k ya geçmeyecekseniz 3070-ti lara bakamya çalışabilirsiniz gene onların modelleri 6800'e göre daha küçük
kasayı değiştirmek gene uğraştıracaktır, bütün kablolamaları tekrar yapmanız gerekir, anakart gene hazır takılacak ama güç kaynağı ve kablolama konusunda çok deneyimli değilseniz biraz uğraştırabilir. Bence bilmeyen bir kişi için bile maksimum 2 saat sürecek bir işelm