Neler Yeni

Öneri 10.000TL Ve Altı Ekran Kartı Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan
Aynen öyle zaten mining olsaydı da temiz yapıldıysa günde 14 saat oynayan adamın ekran kartından daha iyi durumda olur. Miningci nin yatırımı sonuçta, akıllıysa ekran kartına iyi bakar, akılsız adamdan zaten bir şey alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım en hayırlısı olur sizin için
Teşekkür ederim hocam lolde kaç fps alırım .D

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
efe araci

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Banada en kötüsü o gibi geldi fatura ve garantisi yok

6700 XT almam daha iyi olucak gibi hocam hiç güvenemiyorum

Bunlardan birisini alsam ?
Ben sizi kriterleri anlamadım gerçekten attıklarınızda sonuncu hariç garanti yok zaten, 2. De adam google a özellikler yazıp kopyala yapıştır yapmış. Şu an benim önerim üzerine içinizin rahat olmamasını istemem, en önemlisi sizin içinizin rahat olması. Şöyle bir şey önerebilirim, burdaki üçüncü ilan ile 6800 satan arkadaşla yarın iletişime geçin, hangisi size daha düzgün biri hangi kart içinize siniyor ondan sonra karar verin bence. Üstüne uyuyup uyanmak en sağlıklısı olur, 6800 olsa daha güzel olur bence 1000 tl farka ama içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde alın ben oynamayacağım sonuçta pc de :)

Teşekkür ederim hocam lolde kaç fps alırım .D
Ben 6800 ve 5600 le 2k da 240 gibi bir şey alıyordum sanki

hocam am5 sistem toplayacaksınız yani minimum 7500f almalısınız 7500f ile çok rahat 400-500 fps oynarsınız.
Ve evet lol daha çok işlemci ağırlıklı bir oyun olsuğundan ekran kartı bir tık daha az önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan
Ben sizi kriterleri anlamadım gerçekten attıklarınızda sonuncu hariç garanti yok zaten, 2. De adam google a özellikler yazıp kopyala yapıştır yapmış. Şu an benim önerim üzerine içinizin rahat olmamasını istemem, en önemlisi sizin içinizin rahat olması. Şöyle bir şey önerebilirim, burdaki üçüncü ilan ile 6800 satan arkadaşla yarın iletişime geçin, hangisi size daha düzgün biri hangi kart içinize siniyor ondan sonra karar verin bence. Üstüne uyuyup uyanmak en sağlıklısı olur, 6800 olsa daha güzel olur bence 1000 tl farka ama içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde alın ben oynamayacağım sonuçta pc de :)

Ben 6800 ve 5600 le 2k da 240 gibi bir şey alıyordum sanki

Ve evet lol daha çok işlemci ağırlıklı bir oyun olsuğundan ekran kartı bir tık daha az önemli
Bütçede diğer bileşenler fiyatta sıkıntı yaşatırsa RX 6700 XT modelini seçerim 9500 fiyat bandında ise sizin dediğinizi seçicem ayrıca hata falanda alsam bunları düzeltmek kolay dimi hocam

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Bütçede diğer bileşenler fiyatta sıkıntı yaşatırsa RX 6700 XT modelini seçerim 9500 fiyat bandında ise sizin dediğinizi seçicem ayrıca hata falanda alsam bunları düzeltmek kolay dimi hocam
Mümkünse çalıştığını görüp alsın kuzeniniz, yani ben 6 senedir aldığım hiçbir ikinci elden hata almadım o yüzden bir şey diyemem. Hata komple ekran kartı bozuk olduğundan değilse zaten forumda çözer insanlar

en mantıklısı, şimdiden güzel oynamalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan
Mümkünse çalıştığını görüp alsın kuzeniniz, yani ben 6 senedir aldığım hiçbir ikinci elden hata almadım o yüzden bir şey diyemem. Hata komple ekran kartı bozuk olduğundan değilse zaten forumda çözer insanlar

en mantıklısı, şimdiden güzel oynamalar
Hocam adamsınız çok yardımcı oldunuz sağolun

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
efe araci

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Hocam adamsınız çok yardımcı oldunuz sağolun
Ne demek her zaman, seviyorum bu forumu bir sürü insan benim derdim olduğu zaman gece gündüz uğraşıp yazıyor, iyiliklerini geri ödüyor insan isteye isteye

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam am5 sistem toplayacaksınız yani minimum 7500f almalısınız 7500f ile çok rahat 400-500 fps oynarsınız.
Yok kanka bu kadar yüksek fpslerde oyun kamerası sapıtıyor 😃

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
efe araci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular