Neler Yeni

Öneri 10.000TL Ve Altı Ekran Kartı Önerisi

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
RX 6000 serisi alırsın 3000 yerine, 6000 serisi 3000 den daha verimli yani eşit performansta rx 6000, rtx 3000 den az yakar. Fatura tarihi eski de olsa bir 6800xt yi ucuza alıp bakımını yaparsanız bu işten en karlı o şekilde cıkılır. 4070' e yakın bir performansı var 4060ti' dan baya baya daha güclü
Taş çatlasa 10k dediği için zor gibi xt ama temiz bir 6800 alabilir

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Feyyaz Yalcin
6750 xt bakabilirsin

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
efe araci
Banada en kötüsü o gibi geldi fatura ve garantisi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

6700 XT almam daha iyi olucak gibi hocam hiç güvenemiyorum

Bunlardan birisini alsam ?
hocam illede güvenmiyorsanız xfx si alın faturası cartu curtu herşeyi varmış içiniz rahat eder ama ben hala 6800 öneriyorum.

6750 xt bakabilirsin
evet bunu unutmuştum bak bunada bakabilirsiniz.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Banada en kötüsü o gibi geldi fatura ve garantisi yok

6700 XT almam daha iyi olucak gibi hocam hiç güvenemiyorum

Bunlardan birisini alsam ?
Allah allah, diğerleeinde var mı fatura garanti? Zaren 1. Fatura olması çok bir şey değiştirmiyor, ben bütün kutularımı tutarım da hix̌ fatura tutmadım gerek görmedim çünkü. Ve hepsi arasından gerçekten açık arayla en iyisi o, xfx olan sizi net üzer aşırı sıcak çalışıyor. 2. Sinden test isteyin o da atsın diyeceğim ama onda da fatura yok? 2. Si neye göre 3. Den kötü geldi anlamadım gerçekten. Nitro daha iyi bir model, ikisi de faturasız biri serin çalışıyor, bir şekilde hiç içinize sinmediyse 2. Den test isteyin ama ben olsam direkt kapardım bütçenizde

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan
hocam illede güvenmiyorsanız xfx si alın faturası cartu curtu herşeyi varmış içiniz rahat eder ama ben hala 6800 öneriyorum.
Hiç güvenemiyorum hocam attığın 6800 modellerinden diğer ikisi alınmazmı

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan
Allah allah, diğerleeinde var mı fatura garanti? Zaren 1. Fatura olması çok bir şey değiştirmiyor, ben bütün kutularımı tutarım da hix̌ fatura tutmadım gerek görmedim çünkü. Ve hepsi arasından gerçekten açık arayla en iyisi o, xfx olan sizi net üzer aşırı sıcak çalışıyor. 2. Sinden test isteyin o da atsın diyeceğim ama onda da fatura yok? 2. Si neye göre 3. Den kötü geldi anlamadım gerçekten. Nitro daha iyi bir model, ikisi de faturasız biri serin çalışıyor, bir şekilde hiç içinize sinmediyse 2. Den test isteyin ama ben olsam direkt kapardım bütçenizde
Hocam eski mining olasılığından tercih etmiyorum yoksa doğru diyorsunuz

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
efe araci
hocam pulse gene iyi fakat o kartı soğutmak için pulse modeli yetmez gibi ama siz yinede bakın bakalım.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Hocam gerçekten neyine güvenemediğine anlam veremiyorum. Fatura garanti yok diyorsun 2. Attığında da yok zaten, 1. Attığın %100 alınmaz aynı kart var bende ve bunun yarısı sıcaklıkta çalışıyor, 2. Attığınız daha fotoğraf koymamış ona güvenip nasıl 3. Ye güvenmiyorsunuz, adamdan kartın fotoğrafını ve sıcaklık teatini isteyin ama baktığım tüm ilanlardan en iyisi 3. Sü

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
efe araci
@kelomerosan ve arkadaşın dediği çok doğru mining korkusu varsa zaten sıcaklık tablosundan rahatça belli olur. Siz bilgim yok diyorsanız buranın altına testleri atabilirsiniz biz analiz edip mininglimi değilmi söyleriz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Hocam bu dünyanın en kötü düşüncesi, nerdeyse 2 senedir kullandığım kartı adamın mining riginden çıkarıp aldım. Dediğim gibi 2 sene oldu nerdeyse şu an kış ayında 47, yazın 57 derecede çalışıyor ben daha sorun yaşamadım. Önemli olan mining yapılması değil, önemli olan kartın temiz olup olmadığı. 3. Kart tertemiz kart, 1. Si asıl sizin korkunuzla daha çok mining yapılmış gibi duruyor o sıcaklıkla

Değerleri iyi ve adam 9500 e kadar inmeyi kabul etmiş. 1. Ve 2.'de de garanti yok sadece 3. Nün aksine garanti yok yazmamışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan
Hocam gerçekten neyine güvenemediğine anlam veremiyorum. Fatura garanti yok diyorsun 2. Attığında da yok zaten, 1. Attığın %100 alınmaz aynı kart var bende ve bunun yarısı sıcaklıkta çalışıyor, 2. Attığınız daha fotoğraf koymamış ona güvenip nasıl 3. Ye güvenmiyorsunuz, adamdan kartın fotoğrafını ve sıcaklık teatini isteyin ama baktığım tüm ilanlardan en iyisi 3. Sü
Peki hocam sözünüzü dinlicem adam 9500TL'yi son fiyat olarak tutmuş

@kelomerosan ve arkadaşın dediği çok doğru mining korkusu varsa zaten sıcaklık tablosundan rahatça belli olur. Siz bilgim yok diyorsanız buranın altına testleri atabilirsiniz biz analiz edip mininglimi değilmi söyleriz
Doğru diyorsunuz nitroyu alim en iyisi

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Aynen öyle zaten mining olsaydı da temiz yapıldıysa günde 14 saat oynayan adamın ekran kartından daha iyi durumda olur. Miningci nin yatırımı sonuçta, akıllıysa ekran kartına iyi bakar, akılsız adamdan zaten bir şey alınmaz

Peki hocam sözünüzü dinlicem adam 9500TL'yi son fiyat olarak tutmuş

Doğru diyorsunuz nitroyu alim en iyisi
Umarım en hayırlısı olur sizin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular