Yardım 10.000TL ye iPhone 11

slmbnemıstık

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,201
Bütçe
10500
Dün 11.000TL e bulmuştum şimdi 10.500 TL ye buldum kadın bana 70km uzaklıkta cihaz tertemiz diyor değişeni var mı diye sordum yok dedi tr cihazıymış. 128gb Telefonu elden almaya gideceğim. 19 ay garantisi varmış pil gücü 99 da. Sizce bu telefonu incelerken neye bakmam lazım? En çok korktuğum şey pil ve ekran şoklanmış olup olmadığını nasıl anlarım? @Cavuskerem @srtgnc @şahin doğan telefon ilanı daha dün verilmiş

Dün 11.000TL e bulmuştum şimdi 10.500 TL ye buldum kadın bana 70km uzaklıkta cihaz tertemiz diyor değişeni var mı diye sordum yok dedi tr cihazıymış. 128gb Telefonu elden almaya gideceğim. 19 ay garantisi varmış pil gücü 99 da. Sizce bu telefonu incelerken neye bakmam lazım? En çok korktuğum şey pil ve ekran şoklanmış olup olmadığını nasıl anlarım? @Cavuskerem @srtgnc @şahin doğan telefon ilanı daha dün verilmiş
Pil sağlığı 99 ise korkmanız gereken bir durum yok. Pil sahte olsaydı pil sağlığı yüzdesi gözükmezdi.
Kontrol etmen gerekenler;
IMEI
Face Id
Ekranda True Ton olup olmadığı.
Kameralar

Hocam bir de mutlaka parmak izi okuyucuyu kontrol et. Telefondan kendini arayıp hoparlör ve mikrofonu dene. Bir de video fln açıp sesini görüntüsünü fln kontrol et. Kadınlar genelde temiz kullanıyorlar pil sağlığı 99 ise eğer temiz ve az kullanılmış bir cihazdır. Hayırlı olsun şimdiden

Fiyat piyasaya göre baya uygun bir sıkıntısı var %99

Bildiğin sıfır telefon ve ilanın yeni olması güzel 70km yol gitmek sorun olmazsa kaçırma bu daha uygun alamazsan diğer bahsettiğin de uygundu

11e değmez bence

Pil sağlığı 99 ise korkmanız gereken bir durum yok. Pil sahte olsaydı pil sağlığı yüzdesi gözükmezdi.
Kontrol etmen gerekenler;
IMEI
Face Id
Ekranda True Ton olup olmadığı.
Kameralar
Mesela ekran değiştirilmiş olduğunu nasıl anlarım benim duyduğuma göre a kalite ekran alıp true ton şoklama falan varmış onu nasıl anlarım eğer o telefona şoklama yapılmışsa?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir de mutlaka parmak izi okuyucuyu kontrol et. Telefondan kendini arayıp hoparlör ve mikrofonu dene. Bir de video fln açıp sesini görüntüsünü fln kontrol et. Kadınlar genelde temiz kullanıyorlar pil sağlığı 99 ise eğer temiz ve az kullanılmış bir cihazdır. Hayırlı olsun şimdiden
Kadının kızı kullanıyormuş. 5 aylık cihaz diyor da iPhone 11 de parmak izi yok face of demek istedin herhalde

11e değmez bence
Neden

Mesela ekran değiştirilmiş olduğunu nasıl anlarım benim duyduğuma göre a kalite ekran alıp true ton şoklama falan varmış onu nasıl anlarım eğer o telefona şoklama yapılmışsa?

Kadının kızı kullanıyormuş. 5 aylık cihaz diyor da iPhone 11 de parmak izi yok face of demek istedin herhalde

Neden
Ekranından dolayı hocam ama yine de siz bilirsiniz değmez bence 11 almaya.

Ayarlar > Genel > Hakkında > Garantiye girdiğinde ekran veya pil değişmiş ise gösteriyor.

niye satıyor ki 5 aylık telefonu 10k ya bana ucuz geldi

iphone 13 pro max alacakmış bana da ucuz geldi zaten yakın gidip bakcağım bakalım
kaçırma derim güzel fiyat ama 28 ekimde gençlere özel vergi indirimi bekleniyor oda beklenebilir ama o tamamen şans gelmezse üzülürsün gelirse üzülürsün risk baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,921
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri