Nasıl bir beklentin var hocam onu da belirtirsen ona göre öneride bulunalımBiliyorum arkadaşlar bütçe düşük malesef
Ne önerirsiniz
Hocam ekstra bir beklentim yok günlük sosyal medya kullanımı, basit oyunlar, yeterli batarya bunlar yani ekstra bir özellik istemiyorumNasıl bir beklentin var hocam onu da belirtirsen ona göre öneride bulunalım
Hocam ekstra bir beklentim yok günlük sosyal medya kullanımı, basit oyunlar, yeterli batarya bunlar yani ekstra bir özellik istemiyorum
Tamamdır hocam çok sağolunBu cihazı önerebilirim hocam. Bu bütçe aralığında sanırım görebildiğim en alınası model.![]()
REALME RMX3867 12+ 5G 8/256GB Akıllı Telefon Derin Yeşil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME RMX3867 12+ 5G 8/256GB Akıllı Telefon Derin Yeşil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
Buradan da detaylı özelliklerine bakabilirsin.![]()
realme 12+
realme 12+ RMX3867 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Günümüzde bir telefonda olması gereken özelliklerin hepsini barındırıyor.
Hocam mediamarkt tan almadan önceTamamdır hocam çok sağolun
zamaninda sicak firsatta paylasmistim 12+ 11.999tlydi. 12kyi gecmedigi surece tam bir fiyat performans cihaz. kilif + ekran koruyucu (uygulanmis) + adaptor de kutudan cikiyor. Sd kart ve 3.5mm kulaklik girisini de destekliyor.Tamamdır hocam çok sağolun
yaklaşık 6 aydır kullanıyorlar.iki adet aldım kardeşime ve annem e ikiside memnun günlük kullanım için gayet yeterli.
Yd sorun değil ise x7 pro olmazsa x6 pro onun dışı Samsung a26 fln bak yada 2.el temiz s serisiBiliyorum arkadaşlar bütçe düşük malesef
Ne önerirsiniz