MSI 27" G274QPF E2 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC PIVOT GAMING MONITOR2k 180 hz üzeri IPS panel kronik sorunsuz renk gamutu iyi ghosting vb sorunla karsilasilmayacak sorunsuz bir monitör arıyorum. Hikayeli-Fps rekabetçi oyunlarda kullanılacak.
Kronik sorunlu ürün kullandım geri iade ettimsıcak fırsatlardaki beyaz philips olabilir. 10,000 TL
Hocam va 240 hz fakat sanırım ürün o kadar iyi ki IPS katili sanırım curved olması üzer mi? Hikayeli ve fps rekabetçi de? Amazondan alacağım da hemen bu gün 12bin TLG65b.
IPS isterim ama o fiyat bandında en kralı sanırım G65B özellik anlamında da bir çok şey vaad ediyor ve kullananların büyük bir çoğunluğu memnunsamsung Va panel benim bildiğim Ips İstiyorsunuz
Kavis kısmı kişisel. Yorum yapmak yanıltıcı olabilir.Hocam va 240 hz fakat sanırım ürün o kadar iyi ki IPS katili sanırım curved olması üzer mi? Hikayeli ve fps rekabetçi de? Amazondan alacağım da hemen bu gün 12bin TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IPS isterim ama o fiyat bandında en kralı sanırım G65B özellik anlamında da bir çok şey vaad ediyor ve kullananların büyük bir çoğunluğu memnun
Aktif olarak g65 kullanıyorum gayet memnunum ghosting yok gönül rahatlığıyla alabilirsin
Çoğu IPS panelden kat kat daha iyiAktif olarak g65 kullanıyorum gayet memnunum ghosting yok gönül rahatlığıyla alabilirsin