Yardım 10-13k 2K IPS GAMİNG Monitör önerisi

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,202
Bütçe
13000
2k 180 hz üzeri IPS panel kronik sorunsuz renk gamutu iyi ghosting vb sorunla karsilasilmayacak sorunsuz bir monitör arıyorum. Hikayeli-Fps rekabetçi oyunlarda kullanılacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
2k 180 hz üzeri IPS panel kronik sorunsuz renk gamutu iyi ghosting vb sorunla karsilasilmayacak sorunsuz bir monitör arıyorum. Hikayeli-Fps rekabetçi oyunlarda kullanılacak.
MSI 27" G274QPF E2 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC PIVOT GAMING MONITOR

Alabileceğin en iyi modellerden biri ben de bunu aldım uzun uzun araştırarak

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam va 240 hz fakat sanırım ürün o kadar iyi ki IPS katili sanırım curved olması üzer mi? Hikayeli ve fps rekabetçi de? Amazondan alacağım da hemen bu gün 12bin TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung Va panel benim bildiğim Ips İstiyorsunuz
IPS isterim ama o fiyat bandında en kralı sanırım G65B özellik anlamında da bir çok şey vaad ediyor ve kullananların büyük bir çoğunluğu memnun

Hocam va 240 hz fakat sanırım ürün o kadar iyi ki IPS katili sanırım curved olması üzer mi? Hikayeli ve fps rekabetçi de? Amazondan alacağım da hemen bu gün 12bin TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IPS isterim ama o fiyat bandında en kralı sanırım G65B özellik anlamında da bir çok şey vaad ediyor ve kullananların büyük bir çoğunluğu memnun
Kavis kısmı kişisel. Yorum yapmak yanıltıcı olabilir.

Geri