Neler Yeni

10-14K arası gaming laptop

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
dostum bunların hepsine baktım ama pek fazla monster önerilmiyor hem çok ısınıyormuş hem se müşteri hizmetleri çok iyi değilmiş başka bildiğin önerebileceğin var mı
Verebileceğim tek öneri, monsterdan uzak dur :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeş monsterdan rtx 3050 alacağına git hp, lenovo Dell den falan aynı fiyata 1650ti al aynı fiyata

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Ben monster kullanıyorum memnunum. Üründen şikayet edilmesini anlarım ama teknik servis kısmını kötüleyen arkadaş kimse ona baya güldüm. Türkiyedeki servislerin durumu belliyken monsterınkini kötülemek haksızlık etmek olur. Eğeryine de monster almak istemiyorsan bu var

Musa Dinç

80+ Bronze
Yuksek performansta . Ekran karti 70 civari ara ara nadiren 75 olurdu saniyelik o kdr
Aslında termal macunu 3-4 aylık laptoplar için geçerli yeni değişen veya yeni sayılanlar bu dereceler kötü demek.

Verebileceğim tek öneri, monsterdan uzak dur :)

Kardeş monsterdan rtx 3050 alacağına git hp, lenovo Dell den falan aynı fiyata 1650ti al aynı fiyata
Bence bu fiyata rtx 3050 ti garantili 1-2 aylık cihaz alınması daha mantıklı .

kyagizzz

80+ Bronze
Aslında termal macunu 3-4 aylık laptoplar için geçerli yeni değişen veya yeni sayılanlar bu dereceler kötü demek.
2 aylik cihaz. İnternetten baktigim zaman normal deger oldugunu goruyorum

Bence bu fiyata rtx 3050 ti garantili 1-2 aylık cihaz alınması daha mantıklı .
Forumda sordugun zaman normal oldugu hatta iyi oldugunu soyleyenler bile oldu.

Musa Dinç

80+ Bronze
Yani 2 aylık cihaz diyorsun termal bakır borular yoğun kullanımda sıcaklık ilettiği için 2 senede sıkıntı çıkarabilir sizde onun dışında fena değil o zaman sizinki.

Forumda sordugun zaman normal oldugu hatta iyi oldugunu soyleyenler bile oldu.
iyi diğenlerde kesin monster kullanıyorlardır kendi sıcaklıklarına göre yorumluyorlar demek zaten intel 99 derece limit koymuş 90 dereceler vs normal değil.

kyagizzz

80+ Bronze
Yani 2 aylık cihaz diyorsun termal bakır borular yoğun kullanımda sıcaklık ilettiği için 2 senede sıkıntı çıkarabilir sizde onun dışında fena değil o zaman sizinki.

iyi diğenlerde kesin monster kullanıyorlardır kendi sıcaklıklarına göre yorumluyorlar demek zaten intel 99 derece limit koymuş 90 dereceler vs normal değil.
6 ayda bir omur boyu bakim garantidi var ve ben cok dikkatli kullaniyorum cihazi. Yormuyorum

Kullananlar kasa hp msi vs ydi. Bakmistim. Yabanci youtube kanallarindan da baktim. Ayni ozellik asus kullananlara baktim. Ayrica arkadasima da sordum o da ayni ozellik asus normal kaliyor yaninda hatta benimki bazen daha az

Musa Dinç

80+ Bronze
6 ayda bir omur boyu bakim garantidi var ve ben cok dikkatli kullaniyorum cihazi. Yormuyorum
Bunu yapan firmalar kaliteli termal macunlar kullanmazlar neredeyse her firma için geçerli onlar fasa fiso sen değiştiriceksin zaten garanti bozulmuyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Bunu yapan firmalar kaliteli termal macunlar kullanmazlar neredeyse her firma için geçerli onlar fasa fiso sen değiştiriceksin zaten garanti bozulmuyor.
Simdi tekrar baktim ve normal degerler.

Musa Dinç

80+ Bronze

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Afedersin ama hayvan gibi artti. Forzada en dusuk te max 60 fps tekilde alirken ultrada 70-80 ara ara 90 a cikti. Rami 16 yaparsan 0 drop oynarsin. Bir de doku yukleme kalitesini en dusuk yap Grafikte hic bir sey olmuyor ama drop yemiyorsun. Ama forzada droo yersin mesela 8 gb ramdan dolayi

Ben de 17.2.3 var 16gb ram li ama ekran kartı kullanımı düşük arada drop giriyor bu yüzden forumlara baktım bios güncellemesi ile çözülmüş

kyagizzz

80+ Bronze
Evet bios guncellet baya artar.

Musa Dinç

80+ Bronze
İnsanlar boyel diyince korkuyorum icime bir kusku dusuyor. Sence degilmi?
Açıkçası anakartı iyi değil monsterların ısınması veya ısınmaması meselesi değil sıcaklığa mağruz kalınca chipset bozulabiliyor ekran kartı yanabiliyor anakartta problemler çıkabiliyor asıl konu bu casper ve monster için geçerli ama en azından casper monsterdan daha kaliteli onu söylemek lazım.

Top Bottom