Neler Yeni

10-15 bin TL arası Ofis Bilgisayarı

ercannsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ercan ŞEN
Bütçe
15000
10-15 bin arası bir ofis bilgisayarı bakıyorum lakin bu konuları çok hakim değilim intel mi amd mi ofis için kullanılır bilmiyorum herhangi bir program kullanmayacağım yazılım gerektiren. Kullanacağım programlar excel, word vs
Oyuncu bilgisayarıda olursa onların önerilerinede açığım. Masaüstü bir sistem arıyorum

Son düzenleme:

DoarBM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berk

Geçen sene temmuz ayında aldım iş için kullanıyorum. ben aldığımda taşıma çantası hediyeydi ve fiyatı 11.5k'ydı. ama uzun süre kullanım ile ilgili gayet memnunum. Fiyat olarak piyasayı bilmediğim için şu anki fiyatı ile ilgili yorum yapamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca not olarak: çizim programları (autocad illustratör) kullanıyorum ve çok rahat olmasa da işimi görecek derecede kullanabiliyorum.

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
10-15 bin arası bir ofis bilgisayarı bakıyorum lakin bu konuları çok hakim değilim intel mi amd mi ofis için kullanılır bilmiyorum herhangi bir program kullanmayacağım yazılım gerektiren. Kullanacağım programlar excel, word vs
Oyuncu bilgisayarıda olursa onların önerilerinede açığım.
laptop mu kasa mı istiyorsun

ercannsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ercan ŞEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Geçen sene temmuz ayında aldım iş için kullanıyorum. ben aldığımda taşıma çantası hediyeydi ve fiyatı 11.5k'ydı. ama uzun süre kullanım ile ilgili gayet memnunum. Fiyat olarak piyasayı bilmediğim için şu anki fiyatı ile ilgili yorum yapamadım.

Ayrıca not olarak: çizim programları (autocad illustratör) kullanıyorum ve çok rahat olmasa da işimi görecek derecede kullanabiliyorum.
cevabınız için teşekkür ederim ama ben masaüstü bir sistem arıyorum bunu belirtmemişim kusura bakmayın

laptop mu kasa mı istiyorsun
kasa istiyorum

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu

ssd 1 tb yapıp uzun süre sorunsuz kullanabilirsin dostum
Office programları için bu kadarı şart değil gibi.

Bu tarz bir bilgisayar işinizi görür gibi. O bütçelere gerek yok işinize yatırın paranızı.

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Office programları için bu kadarı şart değil gibi.

Bu tarz bir bilgisayar işinizi görür gibi. O bütçelere gerek yok işinize yatırın paranızı.
2 bin tl lik 2. el bir bilgisayar da işini görür bilgisayar almak için ayırdığı bütçeye göre iyi bir bilgisayar önerdim işine para yatırmaya ihtiyacı varken bilgisayara 15 k vereceğini düşünmüyorum :)

Top Bottom