S9 fe olabilirMerhabalar, bütçem kalem de dahil 10-15k arası. Dersler için youtube veya pdf uygulaması açıkken not almak amacıyla kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Google servisleri ve ayrıyeten kalem alınması aklımı kurcalayan sorunlar arasında. Tam emin olamadım ben deBen de arayıştayım benzer şekilde, xioami pad 6 veya poco pad alıp ekstra kalem kılıf almak mantıklı geldi, donanım olarak samsungdan iyiler.
Googlelık bir durum yok diye biliyorum hocam, o huaweide olması lazım. Poco da xioaminin. Ayrıyeten kalemin nesi kafanıza takıldı anlamadım, bir sipariş daha vereceksinizGoogle servisleri ve ayrıyeten kalem alınması aklımı kurcalayan sorunlar arasında. Tam emin olamadım ben de
Evet Huawei cihazlara da bakıyoru. Onlarda öyle bir sıkıntı var. 3. taraf yazılımlarla hallediliyormuş sanırım. Bazı kalemleri bazı tabletler çalıştırmıyor diye biliyorum. Ondan emin olamadım.Googlelık bir durum yok diye biliyorum hocam, o huaweide olması lazım. Poco da xioaminin. Ayrıyeten kalemin nesi kafanıza takıldı anlamadım, bir sipariş daha vereceksiniz
Huawei MatePad Air alabilirsiniz. https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air/buy/Merhabalar, bütçem kalem de dahil 10-15k arası. Dersler için youtube veya pdf uygulaması açıkken not almak amacıyla kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.