10-15k arası telefon

Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar başkasına alıcam uzun ömürlü olmasi lazım 10-15k arası fiyat bandında olsun dedi bende hiç bilmiyorum şuan yeni modelleri falan en son 2 sene önce bakmıştım telefon piyasasına varsa f/p önerilerinizi bekliyorum.

A36 5G

S21FE güzel ancak güncel olsun dersen A36 ya bakılabilir. Telefon alacağım zaman çok araştırdım ve dikkatimi çeken bir husus oldu. Yakın zamanda bir dostuma A56 almıştık. Kamerayı açtığınızda o an çekeceğiniz görüntünün önizlemesi ile fotoğrafı çektikten sonraki fotoğraf çok farklı. Yani fotoğrafı çekmeden önce ekranda gördüğünüz görüntü biraz daha kalitesiz duruyor, çekildikten sonra daha kaliteli oluyor. S21FE'de A56'daki kadar fark olmuyor. Yani S21fe'de çekmeden önceki önizleme görüntüsü ile çekildikten sonraki görüntü arasında çok fark olmuyor. Bu detayı hiçbir yerde göremedim. Belki güncelleme ile falan düzelir bilemiyorum ancak bir tanıdığımda A54 vardı, aynı olay onda da vardı.

S21FE güzel ancak güncel olsun dersen A36 ya bakılabilir. Telefon alacağım zaman çok araştırdım ve dikkatimi çeken bir husus oldu. Yakın zamanda bir dostuma A56 almıştık. Kamerayı açtığınızda o an çekeceğiniz görüntünün önizlemesi ile fotoğrafı çektikten sonraki fotoğraf çok farklı. Yani fotoğrafı çekmeden önce ekranda gördüğünüz görüntü biraz daha kalitesiz duruyor, çekildikten sonra daha kaliteli oluyor. S21FE'de A56'daki kadar fark olmuyor. Yani S21fe'de çekmeden önceki önizleme görüntüsü ile çekildikten sonraki görüntü arasında çok fark olmuyor. Bu detayı hiçbir yerde göremedim. Belki güncelleme ile falan düzelir bilemiyorum ancak bir tanıdığımda A54 vardı, aynı olay onda da vardı.
A36 al s21fe daha iyi ama eski bende 21 fe düşünüyodum ama güncel şey iyidir
14.999tl galaxy a36 8/256

Sağolun beyler birde 12k bütçeye varsa öneriniz alabilirmiyim a36 tamamda 2. bir seçenek olarak diyorum

bence bu fiyatlara a36 dışında yok, nothing 1 bakmıştım ben ama o da çok eskidi artık güncelleme almıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri