Neler Yeni

10-15k kasa önerisi.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
bu daha iyi değil midir hocam?
alınır 3060 8gb tan daha ıyı bır kart 3060 12gb rakıbı bu kart ve 5500 oldugu ıcın 6 cekırdek ın faydasınıda gorursunuz dıye dusunuyorum ama kasayı yapabılıyorsanız 650w kasa yapın

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Psu şakaya gelmez hocam ben no name kullanıyorum saçma saçma ses çıkıyor tıkır tıkır .d
aynısını elektrık gıdınce benım ups yapıyor kullanmaktan korkuyorum sadece voltaj koruması ıcın kullanıyorum korkudan hemen kapatıyorum xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu şakaya gelmez hocam ben no name kullanıyorum saçma saçma ses çıkıyor tıkır tıkır .d
bu arada ılk takıpcınız oldum h.o :d

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
aynısını elektrık gıdınce benım ups yapıyor kullanmaktan korkuyorum sadece voltaj koruması ıcın kullanıyorum korkudan hemen kapatıyorum xd

Eyvallah hocam 3 ay bandan sonra iyi geldi kdekdjw

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Hocam benim bir anım var benim kuzenim ile sistem toplamıştık o zman 17 yaşımda idim herhalde neyse RX 570 bir sistem dizdik ama 200-250w geçici bir PSU aldık no name tamam mı djwjdkend sonra kuzenim kullanırken psu patladı çatt diye ses geldi baya bir korktu hdkexnke sonra baktı bozulan parça flan varmı Allah'tan akim korumaları priz + Asus anakart ( ne alaka dersen akımı iyi korudu) sistemin çöp olmasını engelledi o günden beri PSU ya önem veririm.d

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Hocam benim bir anım var benim kuzenim ile sistem toplamıştık o zman 17 yaşımda idim herhalde neyse RX 570 bir sistem dizdik ama 200-250w geçici bir PSU aldık no name tamam mı djwjdkend sonra kuzenim kullanırken psu patladı çatt diye ses geldi baya bir korktu hdkexnke sonra baktı bozulan parça flan varmı Allah'tan akim korumaları priz + Asus anakart ( ne alaka dersen akımı iyi korudu) sistemin çöp olmasını engelledi o günden beri PSU ya önem veririm.d
"PATLADIĞĞĞ" vıdeosunu yasamıssınız hocam ya xd

kaanhlzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Hizan
genel olarak hangisi alınır dersiniz fiyat farkına da bakaraktan? psu farkı çok sıkıntı yaratır mı

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
https://www.itopya.com/ali-bicim-ivj_h23694 bu sistem iş görür kioxia yerie wd al (1k aşıyor sorun olurmu senin için)

Pardon hocam bu MLD olanı alın o daha iyi

Bu
tam ilan verirken denk geldim. bu sistemim aynısını ilana veriyordum şimdi incehesaptan aldıydım 3 ay önce. 4060 nasip olunca satayım dedim. iyi sistemdir. üzmedi beni hiç.

Top Bottom