Techno08 80+ Gold Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6,649 25 Ağustos 2021 #14 ensbhdr55 yazmış: Biosta var aslında. igpu ve dgpu + 300 hz panel. Bios güncellemesi yapmış mı arkadaş ? Devamı için tıklayın... bilmiyorum. Konu açsaydı söylerdim bios güncelle diye ama direk iade etmiş
ensbhdr55 yazmış: Biosta var aslında. igpu ve dgpu + 300 hz panel. Bios güncellemesi yapmış mı arkadaş ? Devamı için tıklayın... bilmiyorum. Konu açsaydı söylerdim bios güncelle diye ama direk iade etmiş
ensbhdr55 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 2,980 Dahası Reaksiyon skoru 1,538 Yaş 29 Konum Samsun İsim Enes Bahadır 25 Ağustos 2021 #15 Techno08 yazmış: bilmiyorum. Konu açsaydı söylerdim bios güncelle diye ama direk iade etmiş Devamı için tıklayın... Bios güncellemek gerekiyor. Yada bios ayarlarından yapması gerekiyor. O modelin adını yaz googlea users guide ve bios simulation yaz çıkıyor.
Techno08 yazmış: bilmiyorum. Konu açsaydı söylerdim bios güncelle diye ama direk iade etmiş Devamı için tıklayın... Bios güncellemek gerekiyor. Yada bios ayarlarından yapması gerekiyor. O modelin adını yaz googlea users guide ve bios simulation yaz çıkıyor.