Neler Yeni

10-20k arası kodlama laptop önerisi

cansumm_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cansu Pınarbaşı
Bütçe
16.000
Merhabalar, 10-20k arası dersler, başlangıç yazılım, çok ısınmayan, işimi görebilcek güzel bir bilgisayar öneriniz var mıdır? İkinci elde olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Yuzarsef
2.el bakmanı öneririm sıfır cihazlara bu paralar değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ömer faruk
yerinde olsam 2. el macbook air bakardım bu bütçede en iyi performansı alabileceğin cihazlardan birisi , bi de ubuntu kurduğun zaman bi yere kadar seni götürür , bulabilirsen 16 ramli olanını almaya çalış

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ömer faruk
ağır ve gürültülü bi bilgisayar olur ama işini görür muhtemelen , stress testi yapıp sıkıntı çıkmazsa alınabilir gibi sadece fiyattan çok emin olamadım 18 bence çok gibi

cansumm_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cansu Pınarbaşı
ağır ve gürültülü bi bilgisayar olur ama işini görür muhtemelen , stress testi yapıp sıkıntı çıkmazsa alınabilir gibi sadece fiyattan çok emin olamadım 18 bence çok gibi
Çok sesli olur mu kütüphanede de kullanmayı düsünüyorum. Ayrıca evet bencede cok indirime yanasmıyo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ömer faruk
Çok sesli olur mu kütüphanede de kullanmayı düsünüyorum. Ayrıca evet bencede cok indirime yanasmıyo.
Durup dururken fan açıp uçuş moduna geçebilir , bu tarz bilgisayarlar sessiz ortamda rezil ediyo bazen ben hala macbook m1 air ya da pro alman taraftarıyım oyun oynamıyorsan . Hem daha şık hem de daha güçlü bir bilgisayar bu fiyat segmentinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Yuzarsef
Biraz pazarlık yapıp 16-17 bandına geitirirsen alınır fiyatı gayet maukl. 2050 ekran kartı olan laptopların sıfırı şu an 30 dan başlıyor oradan hesap et.

Top Bottom