- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ama az kullanacagım o yüzden AMD ekran kartı istemiyorum.Amd olmasın diyorsun muhtemelen ray tracing kullanacaksın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam pahalı dedinizde öneriniz varmı?PAHALI
Evet ama az kullanacagım o yüzden AMD ekran kartı istemiyorum.Amd olmasın diyorsun muhtemelen ray tracing kullanacaksın ?
Hocam pahalı dedinizde öneriniz varmı?PAHALI
Evet ama az kullanacagım o yüzden AMD ekran kartı istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam pahalı dedinizde öneriniz varmı?
Bende HAZIR SİSTEM olacak diyorum.gamıng gecesi ile 2070s lisi toplanır diyoruz daha neyin önerisini istiyorsun
Yav hocam hazır sistem lazım diyorum okumuyormusunuz?2070S toplanabilir. gaming gecede. amacın anladım kadarıyla render ve oyun ? 3600 İyi soğutmayı almayı unutma
Bende HAZIR SİSTEM olacak diyorum.
Arada bir yapıcaksan 3600 almanı öneririm veya sürekli video çekip yok thumbnail, montaj falan yapıcaksan 3600x olabilir ve 3600x'in stok soğutucusu çok başarılı deniyor.Hayır render + oyun.
Ben diyorumki bana hazır sistem lazım tek tek toplamayacagım hazır sistem önerin varsa söyle.bende para sizin kazık yemek size kalmış diyorum o fiyata 2070s li toplanır dedim
sana ne anlatmaya çalışıyoruz 2 saatir incehesapdan 2070s al diyorum 2060s aynı fiyata gelecektir. Ryzen 5 3600 ekstra soğutma al bi de ısınıyor renderda.Bende HAZIR SİSTEM olacak diyorum.
Yav hocam hazır sistem diyorum hepsi bir yerden olacak ekran kartını başka yerden alabilsem sistemide tek tek başka yerden alırım.sana ne anlatmaya çalışıyoruz 2 saatir incehesapdan 2070s al diyorum 2060s aynı fiyata gelecektir.
Dostum tek tek toplasan cok daha iyi olur. Montaj bilgin yoksa bu videodan rahatça yaparsın zor değil.Hayır render + oyun.
50.Kez hazır sistem lazım diyorum.Dostum tek tek toplasan cok daha iyi olur. Montaj bilgin yoksa bu videodan rahatça yaparsın zor değil.
Ryzen 7 3700X
B450 Gaming Plus MAX
2x8 16GB Team TUF 3200MHz RAM (rahatca 3600 oluyor)
Dark Guardian
MWE650
860 Evo
2070S ya da 2060S rahat rahat alınir. 2060S olsa 7000 civarı oluyor 2070S ile 7800 civarı olur. 2200tl ile Samsung un 2K 144hz monitorü vardı bulursam linkini atacağım onu alın.
Samsung LC27JG50QQMXUF 27" 144Hz Yorumları
Samsung LC27JG50QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD Çerçevesiz Curved VA Oyuncu Monitör gerçek kullanıcı yorumlarına ve özelliklerine bakmadan ürün almayınwww.hepsiburada.com
şöyle yapman daha mantıklı olur. Ekran Kartsız sistemi burdan al monitörle. https://www.teknobiyotik.com/bilgis...6gb-RAM-512gb-m-2-SSD-oyuncu-bilgisayari.html SSD Yi Kingston a2000 500gb 1TB Harddisk yap cuma geceside incehesapdan 2070s alırsın keyfine bakarsın.Yav hocam hazır sistem diyorum hepsi bir yerden olacak ekran kartını başka yerden alabilsem sistemide başka yerden alırım.
O zaman Aquarius 5AN X alıp 2060S ile kazıklanabilirsin.50.Kez hazır sistem lazım diyorum.