4-5sene önce ama zengin derdik o kadar parası olana10 bin lira bir sey degil ye geç, ogrenciysen falan altın alabilrisn kenara koymaya. daha az deger kaybeder.
konuştu tinerci,kaba tavrından dolayı kimse yardımcı olmayacaktır burada yardım isteyen sensin üslubuna dikkat et!!!!!
Yardimci olmaya çalıştım ancak sonra mesajlarını gördüm hak ettigini düşünmüyorum fikirlerimi kumda oynayacak yaştaymışsın.Bilen
kaba tavrından dolayı kimse yardımcı olmayacaktır burada yardım isteyen sensin üslubuna dikkat et!!!!!
.konuştu tinerci,![]()
Boş yapma birader halen uzatiyorsun lan dedik diye gelmiş yaşımı sorguluyorsun kendine bakYardimci olmaya çalıştım ancak sonra mesajlarını gördüm hak ettigini düşünmüyorum fikirlerimi kumda oynayacak yaştaymışsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Birader diye babana derler. Lan dedin diye değil insan gibi konuşmayı bilmediğin için eleştirdim. Belkide baban yaşındayımBoş yapma birader halen uzatiyorsun lan dedik diye gelmiş yaşımı sorguluyorsun kendine bak
yatırım yap.Bilen
OkBirader diye babana derler. Lan dedin diye değil insan gibi konuşmayı bilmediğin için eleştirdim. Belkide baban yaşındayımçoluk çocuksun belliki.