10 bin TL'ye iPhone 12 alınır mı?

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Dolap üzerinden adam 9.5 bine satıyor dolabın komisyonu ile 10.3 bin oluyor benim ödemem gereken.
''Pil89;/Kutu fatura mevcut Ezik çizik vs. yoktur sıfırdan farksız 2027ye kadar garantisi devam ediyor'' diyor, sizce alınır mı? bu konuda dolap'a da güvenebilirmiyim ?

Not: 128 gb versiyonu

Benim düşüncem:
bence alınır piyasasına göre iyi/ucuz, sadece dolandırıcılık riskinden dolayı sizden fikir almayı düşündüm ne dersiniz ?

dolap güvenilir fakat satıcı güvenilir mi ona bakmak lazım piyasanın çok çok altında fiyata satıyor üstelik ezik çizik yok ve garantisi var ne kadar güvenilir bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcı daha önce satış yapmış mı satıcı hakkında yorum var mı

dolap güvenilir fakat satıcı güvenilir mi ona bakmak lazım piyasanın çok çok altında fiyata satıyor üstelik ezik çizik yok ve garantisi var ne kadar güvenilir bilemiyorum
yani eğer dolap güvenilirse bir sorun olursa iade edebilirim değil mi ? veya adamdan ne gibi videolar isteyebilirim

yoktur daha önce satış yapmamış. telefon numarası var sadece ilanda

1 satış yapmış ondada ''sipariş satıcı tarafından iptal edilmiştir'' diye otomatik mesaj var 1 yıldız

aynı fiyata bir tane daha var, kimse kullanmadığı ve çekmecede durduğu için satıyorlarmış onuda 13.03.2026 ya kadar garantisi varmış

iade politikasını tam bilmiyorum elektronik cihazlarda iade olmayabilir. Satıcıdan cihazın seri numarası kutudaki ve faturadaki seri numarasının görselini isteyin cihazın dış kasasını detaylıca çekmesini isteyin ayarlardan genel veya hakkında bölümünde değişen parça varsa yazar zaten onları öğrenin bence ikinci el cihaz bakmadan alınmaz çünkü çok profesyonel parça değişimi yapıyorlar orjinal olan işçiliği düzgün olana bişey demiyorum ama replika ekran, batarya takıp ayarlardaki değişmiş parça uyarısını kaldırabilenler var çok dikkatli olmak lazım seri numarasını karşılaştırmanızın sebebi de çalıntı olup olmadığını anlayabilmek içindir.

çekmecede duran telefonu hayrına 10 bine satacağını sanmıyorum

iade politikasını tam bilmiyorum elektronik cihazlarda iade olmayabilir. Satıcıdan cihazın seri numarası kutudaki ve faturadaki seri numarasının görselini isteyin cihazın dış kasasını detaylıca çekmesini isteyin ayarlardan genel veya hakkında bölümünde değişen parça varsa yazar zaten onları öğrenin bence ikinci el cihaz bakmadan alınmaz çünkü çok profesyonel parça değişimi yapıyorlar orjinal olan işçiliği düzgün olana bişey demiyorum ama replika ekran, batarya takıp ayarlardaki değişmiş parça uyarısını kaldırabilenler var çok dikkatli olmak lazım seri numarasını karşılaştırmanızın sebebi de çalıntı olup olmadığını anlayabilmek içindir.

ürünü açarken video çekmemizi istiyor dolap sanırım

reis dm gelirimisin bi

ürünü açarken video çekmemizi istiyor dolap sanırım
o şekilde yaparsanız satıcıdan da video alırsanız o zaman bir sıkıntı çıkmaz gönderen tarafın çektiği video ile sizinki uyuşursa

Kankam cihaz fazla ucuz yd olma şansı var mı acaba?

Dolap üzerinden adam 9.5 bine satıyor dolabın komisyonu ile 10.3 bin oluyor benim ödemem gereken.
''Pil89;/Kutu fatura mevcut Ezik çizik vs. yoktur sıfırdan farksız 2027ye kadar garantisi devam ediyor'' diyor, sizce alınır mı? bu konuda dolap'a da güvenebilirmiyim ?

Not: 128 gb versiyonu

Benim düşüncem:
bence alınır piyasasına göre iyi/ucuz, sadece dolandırıcılık riskinden dolayı sizden fikir almayı düşündüm ne dersiniz ?
dur tahmin edeyim adamın profil fotoğrafında ailesi ile fotoğrafı var ve diğer ilanlarında g29,ps5 ve dyson var

dur tahmin edeyim adamın profil fotoğrafında ailesi ile fotoğrafı var ve diğer ilanlarında g29,ps5 ve dyson var
reis LPĞDWAKPĞDKAĞDĞSA
koordinat verseydin birde LĞDWLAÜĞDLSÜALDĞÜWLDPAS

dyson hava temizleyici ve makyaj mazemelerimi saç mı ney falan var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,321
Üyeler
185,068
Son üye
hesira.
Geri