10 bin TL'ye iPhone 12 alınır mı?

şimdi eğer elden ödeme yerine mobil ödeme ise dolandırıyorlar ama eğer buluşup telefoncuya gidip baktırırsanız kendi bildiğiniz 15 te tuttsa iyi bence ama online ödeme yapmayınız
sahibinden üzerinde s param ile yapıcam olmazmı

Dolap üzerinden adam 9.5 bine satıyor dolabın komisyonu ile 10.3 bin oluyor benim ödemem gereken.
''Pil89;/Kutu fatura mevcut Ezik çizik vs. yoktur sıfırdan farksız 2027ye kadar garantisi devam ediyor'' diyor, sizce alınır mı? bu konuda dolap'a da güvenebilirmiyim ?

Not: 128 gb versiyonu

Benim düşüncem:
bence alınır piyasasına göre iyi/ucuz, sadece dolandırıcılık riskinden dolayı sizden fikir almayı düşündüm ne dersiniz ?
Kimse bunu 10bine satmaz, telefoncuya satsa bile daha pahalıya satar çok net dolandırıcı

ilan numarası ister direk sahibinden sitesinden bulurum öyle olmazmı ? yada 9 bine ekranda ufak nokta olan 12 var o olurmu telefoncu satıyor onuda
9 bin çalışan bir 12 için yurt dışı cihaz parası hocam, yurtiçi cihaz her türlü alınır o paraya
değişeni olmayan bir 12 rahatlıkla 18 hatta 19'a alıcı bulabilir, değişeni varsa da 17'ye düşülür

9 bin çalışan bir 12 için yurt dışı cihaz parası hocam, yurtiçi cihaz her türlü alınır o paraya
değişeni olmayan bir 12 rahatlıkla 18 hatta 19'a alıcı bulabilir, değişeni varsa da 17'ye düşülür
demeyi unuttum 12 yd ama :D 8 ay açık kalıyor şey yapmayı düşünüyorum alsam, kapanmaya yakın satarım o ana kadarda biriktirir üste geçerim gibisinden ? yıl başında açılacakmış

reis nasıl dolandırıyorlar bilgileneyim az bende
Genelde dolap komisyonu fazla şu siteden yapalım daha uyguna vereyim derler, o site de güvenilir bir site olur sahibinden gibi o yüzden güven verir ama ödeme için attıkları link sahte olur. Dolaptan almaya çalışanı da iptal ederler. Bildiğim en yaygın yöntem bu ama başka yöntemler vardır illaki dikkatli olmak lazım 😀

Samsung S serisine bakın derim, bu civara bulabilirsiniz belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,339
Üyeler
185,074
Son üye
teach
Geri