Neler Yeni

10 Dakikalık FPS Düşüşü

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba arkadaşlar fpsim düşüyor ama drop gibi değil bazen 10dk bazen 30dk sürüyor mesela 200 fps alıyorum bir anda 17 fps falan sabitleniyor neredeyse 10dk sonra falan düzeliyor
csgoda yaşadım valorantta yaşadım ve forza horizon 4 de yaşadım ne yapabilirim
Depolama birimin nedir? Sağlık testi yapar mısın?

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Kart kendini bozacak sıcaklıklara erişemeden sistem kendini kapatır.
Ve sıcaklığa göre kendini otomatik olarak ayarlar.
Yanlış bilgi vermeyin
Dostum şuanda oyuna gir kart %100 leri görsün ve çik afterburnerdan test et ben rx 580 ile yaptığım testte kart fanı %20 hızla donuyordu zaten ekran kartlarının bozulmasının en büyük sebebi bu .lehimler eridikten sonra o pcnin kapanması onemsiz

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum şuanda oyuna gir kart %100 leri görsün ve çik afterburnerdan test et ben rx 580 ile yaptığım testte kart fanı %20 hızla donuyordu zaten ekran kartlarının bozulmasının en büyük sebebi bu .lehimler eridikten sonra o pcnin kapanması onemsiz
Lehimin 80-100 derecede eridiğini nerden öğrendiniz?
lehimler eridikten sonra o pcnin kapanması onemsiz
Zaten anakarttaki sensörler algılayıp lehimler erimeden kapatır da en düşük lehim 200 derecede erimeye başlıyor.

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Lehimin 80-100 derecede eridiğini nerden öğrendiniz?

Zaten anakarttaki sensörler algılayıp lehimler erimeden kapatır da en düşük lehim 200 derecede erimeye başlıyor.
2 tip var 120-180 derecede eriyor ekran kartının içindeki cpunun sensörü maalesef yok o alınan işi değerleri muhtemelen 10-15 derece daha düşük işlemcinin içinde sensor olsa ancak doğruyu olceriz .Dediğin gibi olsa 200 derece çok yüksek bir sıcaklık çoğu kart ulaşamaz o sıcaklığa fakat neden ekran kartları arızasının en büyük sebebi lehiminin formunun bozulması erimesi değil formunun yumurta şekline gelmesi bile kısa devre

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
2 tip var 120-180 derecede eriyor ekran kartının içindeki cpunun sensörü maalesef yok o alınan işi değerleri muhtemelen 10-15 derece daha düşük işlemcinin içinde sensor olsa ancak doğruyu olceriz .Dediğin gibi olsa 200 derece çok yüksek bir sıcaklık çoğu kart ulaşamaz o sıcaklığa fakat neden ekran kartları arızasının en büyük sebebi lehiminin formunun bozulması erimesi değil formunun yumurta şekline gelmesi bile kısa devre
Lehiminin formunun bozulması sürekli ısınıp soğumasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama tabii profesyonel değilim.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Neden birbirinize ''yanlış bilgi vermeyin'' diyorsunuz? Hepiniz kendi bildiklerinizi doğru olarak gösteriyorsunuz. Tartışmadan birlik olursanız arkadaşın sorunu kolayca çözülebilir.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Neden birbirinize ''yanlış bilgi vermeyin'' diyorsunuz? Hepiniz kendi bildiklerinizi doğru olarak gösteriyorsunuz. Tartışmadan birlik olursanız arkadaşın sorunu kolayca çözülebilir.
Hocam kendi yanlışını savunmasa ben salacağım zaten adamı da, sürekli haklı çıkmaya çalışıyor benlik bir durum söz konusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,181
Üyeler
166,168
Son üye
Tsutsuwa
Top Bottom