Neler Yeni

10 K 16 GB RaMLI LAPTOP

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
10-11 K arası çok ama çok az zorlayabilirim bir tık üstünü
Valorant oynayacağınızı belirtmişsiniz. Bu tarz oyunlar işlemciden beslenirler. İşlemci ne kadar yüksekse aldığınız performans da bir o kadar yükselir bir nevi. Linkteki Laptop'u alıp 8 GB RAM takviyesi yapmanızı öneririm. Bu Laptop zaman zaman indirime girebiliyor. Bu günlerde indirim mi gelir zam mı gelir net bir fikrim yok ancak.

Ayrıca fake hesap dememden ötürü kusura bakmayın. Birçok kişiyle karşı karşıya kaldığım için biraz ön yargılı davrandım.

Hikaye tabanlı oyunlarıda orta seviyede oynamak istiyorum açıkçası
GTX 1650 güçlü bir ekran kartı olmamasına rağmen birçok oyunu orta ayarlarda oynatır. Youtube üzerinden "R5 5600H + GTX 1650 FPS Test" olarak aratabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Valorant oynayacağınızı belirtmişsiniz. Bu tarz oyunlar işlemciden beslenirler. İşlemci ne kadar yüksekse aldığınız performans da bir o kadar yükselir bir nevi. Linkteki Laptop'u alıp 8 GB RAM takviyesi yapmanızı öneririm. Bu Laptop zaman zaman indirime girebiliyor. Bu günlerde indirim mi gelir zam mı gelir net bir fikrim yok ancak.

Ayrıca fake hesap dememden ötürü kusura bakmayın. Birçok kişiyle karşı karşıya kaldığım için biraz ön yargılı davrandım.

GTX 1650 güçlü bir ekran kartı olmamasına rağmen birçok oyunu orta ayarlarda oynatır. Youtube üzerinden "R5 5600H + GTX 1650 FPS Test" olarak aratabilirsiniz.
Estahfurullah ama bir bireye direk böyle yaklaşılınca insan garipsiyor ister istemez burası insanların eğleneceği veya gönül işlerinin olduğu bir yer olmadığı için gayet benim gibi insanların olmasıda doğal ayrıca yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim herkese faydalı bilgiler için 🙏🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son bir soru olarak sipariş verdikten sonra bu ürüne sonradan 8 GB RAM ekleyerek 16 GB RAM a yükseltme şansım var mıdır

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Son bir soru olarak sipariş verdikten sonra bu ürüne sonradan 8 GB RAM ekleyerek 16 GB RAM a yükseltme şansım var mıdır
Evet, var. Ancak eğer mümkünse aynısından tercih etmenizi öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
10 K ya valo için 16 GB ramlı laptop bulabilir miyim acaba bilgisi olan arkadaşlar var mı 🤔😔
Ramin değil işlemci ve ekran kartının iyi olması gerek .Ram ilk başta 8 lik de yetet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramin değil işlemci ve ekran kartının iyi olması gerek .Ram ilk başta 8 lik de yetet
Furkan açıklamış görmedim Furkan ın dedğini alabilirsin .

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Çok teşekkür ederim

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Masaüstü almayı düşünmez misin? Laptop zorunlu değilse.

Mayzing

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem güzelgül
Tr de bayan olarak dızlanmaktan korkuyorum açıkçası gidipte geldiğimde laptopun böbreği eksik olsun istemiyorum 😭
biraz araştırma yapın o zaman yada bütün insanların kazık atmaya çalışmadığını anlamaya çalışın

Can...

80+ Platinum
Tr de bayan olarak dızlanmaktan korkuyorum açıkçası gidipte geldiğimde laptopun böbreği eksik olsun istemiyorum 😭
Hocam excalibur önermem pek ama 7500 8 tl fiyatlara i5 9300h gtx 1650 512 gb ssd li bulabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,711
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom