❌İndirim Bitti! 10 kitap 150₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
PDF satın alırım en kötü ne gerek var kağıt kitaba? Ağaçlara yazık...
Bu kadar abartmaya gerek yok, kitap okurken ekrana odaklanamıyorum, gözlerim yoruluyor vs. vs.
Fiziksel kitap aldığım zaman onu kitaplığıma koyup koleksiyon yapabiliyorum, hoşuma gidiyor. Okumayacaksam başkalarına verip onların da okumasını sağlayabiliyorum. Ayrıca hiç de o kadar duyarlı davranmayın, muhtemelen farkında olmadan dünyaya tonla zarar veriyorsunuz zaten. Aldığınız kıyafetten tutun yediğiniz ete kadar zarar veriyorsunuz aslında. Karbon ayak izi diye bir şey var.

Ayrıca indirim konusu ne ara buraya geldi? Tartışmak için yeni bir konu açalım burayı işgal etmeyelim.

Şu kitaplar mantıklı olabilir. Geçen gün bir arkadaş açmıştı oraya yazdım. Burada da bulunsun.
Savaş sanatı - Sun Tzu
Bize Göre ve Bir Seyahatin Notları - Ahmet Haşim
Satranç - Stefan Zweig
Bilinmeyen Bir kadının Mektubu - Stefan Zweig
Ben de mantıklı bir öneri bekliyordum, okumamış olduklarımdan.

Ayrıca bu ne tam olarak? :D
1731699384532.png

Sen enerjiyi güneş veya rüzgar enerjisi ile mi üretiyorsun? :D
Enerji Ağaç kesmekten daha az zarar veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kafayla bu yaşa nası geldin kral sen helal olsun valla doğal seleksiyona tek başına kafa tutmuş adam 👏
Kendi fikrim beğenmek zorunda değilsiniz.

Bu kadar abartmaya gerek yok, kitap okurken ekrana odaklanamıyorum, gözlerim yoruluyor vs. vs.
Fiziksel kitap aldığım zaman onu kitaplığıma koyup koleksiyon yapabiliyorum, hoşuma gidiyor. Okumayacaksam başkalarına verip onların da okumasını sağlayabiliyorum. Ayrıca hiç de o kadar duyarlı davranmayın, muhtemelen farkında olmadan dünyaya tonla zarar veriyorsunuz zaten. Aldığınız kıyafetten tutun yediğiniz ete kadar zarar veriyorsunuz aslında. Karbon ayak izi diye bir şey var.

Ayrıca indirim konusu ne ara buraya geldi? Tartışmak için yeni bir konu açalım burayı işgal etmeyelim.
"yediğiniz ete kadar zarar veriyorsunuz" Dünyanın bir ekosistemi varya. Normalde insanların ağaçlara bu kadar zarar vermemesi gerekiyordu.

Enerji Ağaç kesmekten daha az zarar veriyor.

Kendi fikrim beğenmek zorunda değilsiniz.

"yediğiniz ete kadar zarar veriyorsunuz" Dünyanın bir ekosistemi varya. Normalde insanların ağaçlara bu kadar zarar vermemesi gerekiyordu.
Haklısınız fakat ukalalık yapmaya gerek yok arkadaş isteyenler yararlansın diye paylaşmış almayacaksanız tatava yapmayın geçin, kafelere gidip bunlar filistinde mermi olarak kullanılıyor diyen örümcek kafalılardan farkınız yok bu tutumla

Ekmeğe neden para vereyim. Paramı boşa harcamaktansa çalarım daha iyi. Zaten yiyeceğim bitecek(!)
Ekmeksiz yaşamazsınız ama kitapsız yaşanır.

Haklısınız fakat ukalalık yapmaya gerek yok arkadaş isteyenler yararlansın diye paylaşmış almayacaksanız tatava yapmayın geçin, kafelere gidip bunlar filistinde mermi olarak kullanılıyor diyen örümcek kafalılardan farkınız yok bu tutumla
Fikrimi söylemek ukalalılık olmuyor.

1731699810156.png

Ekmeksiz yaşamazsınız ama kitapsız yaşanır.

Fikrimi söylemek ukalalılık olmuyor.
Sorulmadığı takdirde söylerseniz ukalalık oluyor gayet de , bir diğer adıyla patavatsızlık. Bir tık daha vite arttırırsak halkımızın küfür sandığı ama aslında sadece argo olan “dalyaraklık” oluyor. Dediğim gibi ; alacaksanız alın , almayacaksanız geçin.

Sorulmadığı takdirde söylerseniz ukalalık oluyor gayet de , bir diğer adıyla patavatsızlık. Bir tık daha vite arttırırsak halkımızın küfür sandığı ama aslında sadece argo olan “dalyaraklık” oluyor. Dediğim gibi ; alacaksanız alın , almayacaksanız geçin.
Burası bir forum saygı çerçevesinde kendi fikrimi söylememde sakınca bulunmuyor iyi akşamlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri