OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
crayzboy40 bunu beğendi
Hocam diğerlerinin link var mıdırCrazyBoy'dan sonraki hiçbir 10 Madde konusu bunun tadını vermedi.
Ayrıca bana da yapacaklardı sözde kimse yapmadı benim de hevesim kalmadı.
Buyrun;Hocam diğerlerinin link var mıdır
sağollBuyrun;
10 Maddede Flushixy - Forum içinde forum yapılanması
Bu hafta forumumuzda bulunup dış minnaklara ay pardon mihraklara hizmet eden @Flushixy adlı forum hainini 10 maddede değerlendireceğiz. Bu konuyu hazırlarken çokça tehditler aldım. Bu yapılanmayı ifşa etmemden rahatsızlık duydular. Belki de bu konudan sonra benim fişimi çekecekler. Ama sizler...donanimarsivi.com
10 Maddede Intel pentium
10 Maddede XXX serimizin reaksiyon kralı @crazyboy40 'ın 10 Maddede crazyboy40 konusundan sonra bu haftaki talihlisi AMD Fanboylarının korkulu rüyası @intel pentium olacak. Bu konu daha erken gelecekti ancak @intel pentium 'un yüksek karakterli kişiliğine alelade bir konu yapmak isabetli...donanimarsivi.com
Beni kimse yapmadı ama.@Yasin Çelik yenilerini bekleriz.
Senin kadar iyi yapamadığımız için yapmıyoruz. <3Beni kimse yapmadı ama.
Hadi len ordanSenin kadar iyi yapamadığımız için yapmıyoruz. <3
Reaksiyon ödüllerinde anakartı alan kişi.Emre bas tanıdık geliyor.
senin o kadar büyük bir karakterin varki 1 aydır araştırıyorum yaklaşık 5867587658768 seçenekten 10 tanesini seçmek için uğraşıyorum kısa zamanda gelirHadi len ordan
Görecez bakalım yazdım bunu kenara, bekliyorum.senin o kadar büyük bir karakterin varki 1 aydır araştırıyorum yaklaşık 5867587658768 seçenekten 10 tanesini seçmek için uğraşıyorum kısa zamanda gelir
Biraz hayal gücü ve mizah lazım. Mizah var ama hayal gücü sıfır bende.Hadi len ordan