Agent0 80+ Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 7 30 Eylül 2020 #1 10 saniyede bir ekran karariyor ve 3 saniye sonra geri açılıyor kapanırken monitörde saniyelik bir surede yesil çizgiler cikiyor. Elimde videosu var ama nasıl koyucam bilmiyorum videoyu.
10 saniyede bir ekran karariyor ve 3 saniye sonra geri açılıyor kapanırken monitörde saniyelik bir surede yesil çizgiler cikiyor. Elimde videosu var ama nasıl koyucam bilmiyorum videoyu.
kadiks 80+ Gold Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 7,889 En İyi Cevap 10 Reaksiyon skoru 6,222 30 Eylül 2020 #2 altta cevap yaz yazacak orda dosya ekle kısmından ekleyebiliyorsun diye biliyorum
Agent0 80+ Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 7 30 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kdr.bey yazmış: altta cevap yaz yazacak orda dosya ekle kısmından ekleyebiliyorsun diye biliyorum Devamı için tıklayın... Kdr.bey yazmış: altta cevap yaz yazacak orda dosya ekle kısmından ekleyebiliyorsun diye biliyorum Devamı için tıklayın... Sadece fotoğraf koyabiliyorum. Ama sorunun videosunu youtubea yükledim youtu.be/SwtjF13j8YA Son düzenleme: 30 Eylül 2020
Kdr.bey yazmış: altta cevap yaz yazacak orda dosya ekle kısmından ekleyebiliyorsun diye biliyorum Devamı için tıklayın... Kdr.bey yazmış: altta cevap yaz yazacak orda dosya ekle kısmından ekleyebiliyorsun diye biliyorum Devamı için tıklayın... Sadece fotoğraf koyabiliyorum. Ama sorunun videosunu youtubea yükledim youtu.be/SwtjF13j8YA