Neler Yeni

10.sınıf ortalamam 65 babama ne diyebilirim?

etkisi oluyor da kişinin isteği olması lazım değilse boş gider boş gelir mesela beni 8.sınıf da çok darlamışlardı okula git çık halk eğitime git çık özel derse git eve gel test çöz bıkmıştım sabahlar kursa gidiyorum diye internet kafeye gidiyordum hafta sonları, hiçte pişman değilim çok da zevkli heycanlı oluyordu her sabah acaba yakalancam mı diye çıkmak uff, hiç yakalanmadım da allah'a şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah alırsın knks
Kanka dershane filan boş para özel tutucaksın hocan da çok güler yüzlü seni anlicak biri olması gerekiyor

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Halada kaçarım bazen çok zevkli kanka sistem özelliklerin ne
bende kaçıyordum geçen sene ilk döneme kadar sonra pc aldık .d ama gene kaçarım okula gidiyorum diye evde bilgisayarlar oynayamayacağıma göre yine internet kafelerde sürüncem bi süre

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Halada kaçarım bazen çok zevkli kanka sistem özelliklerin ne
sistemim = rtx 2060 r5 3600 8+8 3000mHz ram b450m plus gaming asus
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Sınavlar 2. Dönem için. Yani ertelenen sınavlar 2. Dönem 1. Yazılıydı. Bu girdiğin sınavlar bu kadardı ders içleri giriecek ilk dönem ortalaman olucak.
doğru lan hass

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Bize hoca dedi bro 2yazılı olmadan 1donem bitmez diye
2. Sınavlar 2. Dönem için. Yani ertelenen sınavlar 2. Dönem 1. Yazılıydı. Bu girdiğin sınavlar bu kadardı ders içleri giriecek ilk dönem ortalaman olucak.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Nasıl bitmiyor. Öyle bir şey yapamazlar. İki dönem içinde bir yazılı olucak dönem kapanıcak. Gelen kararname de yazıyordu.
Şimdi ben boş geçmicem demi 2sınavlar 2dönemle toplanacak yani

Top Bottom