Neler Yeni

10.sınıf ortalamam 65 babama ne diyebilirim?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ben ne yapsam mat kötü aga

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
VAY BE BİZE BÖYLE KONU AÇTIRIP ÜZEN SİSTEME YAZIKLAR OLSUN

zihinsel

80+
79 civarı beklediğim edebiyat yazılısından 45 almışım ortalama 70 den 65 e düşmüş, sınıf edebiyat yazılısı ortalaması 55, şube ortalamaları aynı şekilde rezalet 2. yazılılar var konular çok zor ve fazla 40 gün var, notları görürse babam pc'yi kaldırır ne yapabilirim bide bu notları nasıl açıklayabilirim
Çok yanlış bir ceza ödül tarzı söyleyeyim

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
ssssss

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ben mal değilim aga ama baya zaman var çalışırsam net takdir alıcam inş güzel alırsam babam aynı şekilde yazın banada pc alcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Matamatiğini güzelleştirmek istiyorsan mükemmel bir hoca tutucaksın 1 yılını harcicaksın
Etüte 2yıl gittim sonuç etüt hocasını dovcektim

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Matamatiğini güzelleştirmek istiyorsan mükemmel bir hoca tutucaksın 1 yılını harcicaksın
etkisi oluyor da kişinin isteği olması lazım değilse boş gider boş gelir mesela beni 8.sınıf da çok darlamışlardı okula git çık halk eğitime git çık özel derse git eve gel test çöz bıkmıştım sabahlar kursa gidiyorum diye internet kafeye gidiyordum hafta sonları, hiçte pişman değilim çok da zevkli heycanlı oluyordu her sabah acaba yakalancam mı diye çıkmak uff, hiç yakalanmadım da allah'a şükür

Ben mal değilim aga ama baya zaman var çalışırsam net takdir alıcam inş güzel alırsam babam aynı şekilde yazın banada pc alcak

inşallah alırsın knks

Etüt e filan gitme ya özel hoca tut o olmassada YouTube dan şenol hocayla 2 yıla düzeltirsin

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
etkisi oluyor da kişinin isteği olması lazım değilse boş gider boş gelir mesela beni 8.sınıf da çok darlamışlardı okula git çık halk eğitime git çık özel derse git eve gel test çöz bıkmıştım sabahlar kursa gidiyorum diye internet kafeye gidiyordum hafta sonları, hiçte pişman değilim çok da zevkli heycanlı oluyordu her sabah acaba yakalancam mı diye çıkmak uff, hiç yakalanmadım da allah'a şükür

inşallah alırsın knks
Ben okula gideceğim çoğu zaman int kaçıyodum 8de :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX