10.sınıf ortalamam 65 babama ne diyebilirim?

Şimdi ben boş geçmicem demi 2sınavlar 2dönemle toplanacak yani
İlk dönem ortalaman neyse ona göre belge verilicek. 2. dönemde ortalaman neyde ona göre belge verilicek. Sene sonu 2 dönemin ortalaması yıl sonu puanın olucak. Eğer bu dönem hocaların bütün notları ders içlerini girdiyse 60ta kaldıysan boş geciceksin muhtemelen.

İlk dönem ortalaman neyse ona göre belge verilicek. 2. dönemde ortalaman neyde ona göre belge verilicek. Sene sonu 2 dönemin ortalaması yıl sonu puanın olucak. Eğer bu dönem hocaların bütün notları ders içlerini girdiyse 60ta kaldıysan boş geciceksin muhtemelen.
Ee çok saçma bro

79 civarı beklediğim edebiyat yazılısından 45 almışım ortalama 70 den 65 e düşmüş, sınıf edebiyat yazılısı ortalaması 55, şube ortalamaları aynı şekilde rezalet 2. yazılılar var konular çok zor ve fazla 40 gün var, notları görürse babam pc'yi kaldırır ne yapabilirim bide bu notları nasıl açıklayabilirim
benimde 69 du 10.sınıf 2 dönem ortalaması boşver takma gelecek sene yaparım de babana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ee çok saçma bro
olum 18 yıldır böyle bu devran

benimde 69 du 10.sınıf 2 dönem ortalaması boşver takma gelecek sene yaparım de babana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olum 18 yıldır böyle bu devran
Neyse dier dönem yapıcaz şimdi sınav olmaz diye düşündüm hep yapcak bisey yok illa anlarlar beni

Baba malumun eğitim sistemi çökmüş durumda bu çökmüş eğitim sisteminde bu notu alabildim

tüm sınıfın batırdığını sorunun saadece sende olmadıgını anlat bence

Neyse dier dönem yapıcaz şimdi sınav olmaz diye düşündüm hep yapcak bisey yok illa anlarlar beni
diğer dönem dahada batırırsın bence matematik olsun fizik ve kimya 10 un 2.yarısı çok zor edebiyattan geçersin geçmesinede diğerlerini napıcan

Çok saçma değil sene başından beri böyle olacağı belliydi. Her dönem için birer sınav. Okullar zaten zor açıliyor. Onun üstüne dönem başı 2 sınav yapamazlar.
Bu sene zaten zordu ve sınav olmucak sanardım 2dönem düzeltirim

eve

aynen öyle ama hoca şey de soracakmış işte yazarların adını eserlerini falan onlarda çok detaya girerse sıkıntı ama genel olarak kolay
Ya basit diyorum, kolay diyorum, psikopatım diyorum. Sayısal dersler dışında sözel derslere son gün çalışan biri olarak ortalamanın üstünde notlar alıyorum, hele soracağı yer/konu belli ise zaten 50 üstü alman gerekli.

Geri