HomerSer
80+ Bronze
Dahası
Sınıfta kalmışsınız hcoam edebiyat baraj ders79 civarı beklediğim edebiyat yazılısından 45 almışım ortalama 70 den 65 e düşmüş, sınıf edebiyat yazılısı ortalaması 55, şube ortalamaları aynı şekilde rezalet 2. yazılılar var konular çok zor ve fazla 40 gün var, notları görürse babam pc'yi kaldırır ne yapabilirim bide bu notları nasıl açıklayabilirim
Sözlü ile geçer hoca bırakmazSınıfta kalmışsınız hcoam edebiyat baraj ders
Sözlü ile geçer hoca bırakmaz
ÇPOK MUTLUYUM ŞU AN 45 ALDIĞIM EDEBİYATTAN HOCA 100 100 VERDİ GENEL ORTALAMAM 80 E BOOSTLANDI, BİYOLOJİDEN DE 45 ALMIŞTIM 50 60 VERMİŞ...Sınıfta kalmışsınız hcoam edebiyat baraj ders
OPASDKALŞSDMASŞKLDASD
şube ortalaanı babana göster79 civarı beklediğim edebiyat yazılısından 45 almışım ortalama 70 den 65 e düşmüş, sınıf edebiyat yazılısı ortalaması 55, şube ortalamaları aynı şekilde rezalet 2. yazılılar var konular çok zor ve fazla 40 gün var, notları görürse babam pc'yi kaldırır ne yapabilirim bide bu notları nasıl açıklayabilirim
şu an 9 san 10 da 80 90 alırsın minimum10.sınıfı merak etmeye başladım.Matematiğim 100 100 inş 10.sınıftada öyle kalır.
öyle yapıcaktım çoğunda 1 puanla falan altındayımşube ortalaanı babana göster
baba gördüğün gibi herkesin notu bu kadar diyebilirsinşu an 9 san 10 da 80 90 alırsın minimum
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle yapıcaktım çoğunda 1 puanla falan altındayım
İsmimi söyle Babana79 civarı beklediğim edebiyat yazılısından 45 almışım ortalama 70 den 65 e düşmüş, sınıf edebiyat yazılısı ortalaması 55, şube ortalamaları aynı şekilde rezalet 2. yazılılar var konular çok zor ve fazla 40 gün var, notları görürse babam pc'yi kaldırır ne yapabilirim bide bu notları nasıl açıklayabilirim