Niye gitmedinbu sene başında 1 kere okula gittim daha hiç gitmedim şimdi başka okula nakil aldırdım yarın gitsem mesela bu sene geçme imkanım varmı
bıraktım dedim sonra tekrar başlamak istedimNiye gitmedin
Anladım eğer derslerin iyi olursa geçersin ama raporun fln olsaydı geçmiş sınavlarına girebilirdin ama yinede yeni okuldan rica et ederler belki eski sınavlarınıbıraktım dedim sonra tekrar başlamak istedim
dostum lisede devamsızlık en korkulan şey biliyorsun değil mi ? şimdiye 30 günü geçmiştir boşa gitme yat evde.bu sene başında 1 kere okula gittim daha hiç gitmedim şimdi başka okula nakil aldırdım yarın gitsem mesela bu sene geçme imkanım varmı
eski sınavları olmadan geçemem zaten yapsalarda bişey bilmiyorum oyüzden geçememAnladım eğer derslerin iyi olursa geçersin ama raporun fln olsaydı geçmiş sınavlarına girebilirdin ama yinede yeni okuldan rica et ederler belki eski sınavlarını
rapor falan alabilirsem yada arkadaşım benim yerime hocayla konuşmuş köyden yeni geldi demiş o da dersleri iyi olursa geçer demişdostum lisede devamsızlık en korkulan şey biliyorsun değil mi ? şimdiye 30 günü geçmiştir boşa gitme yat evde.
rapor alamazsın o kadar süre okul ne zamandır açıldı kankam. dersleri iyi olur ne demek şuan devamsızlıktan kalmışsındır e okulda kaç gün görünüyor?rapor falan alabilirsem yada arkadaşım benim yerime hocayla konuşmuş köyden yeni geldi demiş o da dersleri iyi olursa geçer demiş
Tamamen silemiyor bence en fazla özürlüye çevirirMüdür yardımcısıyla falan konuş devamsızlıkları silsin
50 yi bile geçmiştirBen 12.sinifim devamsızlık yapmaya korkuyorum senin devamsızlık çoktan 50 olmuştur nasıl geçeceksin
tüm 12'ler korkuyor ama ben devamsızlığı aşmış olmasına rağmen kalanı görmedimBen 12.sinifim devamsızlık yapmaya korkuyorum senin devamsızlık çoktan 50 olmuştur nasıl geçeceksin
Bosver bende gitmiyorum kal daha iyi acik liseye gecersin en kötübu sene başında 1 kere okula gittim daha hiç gitmedim şimdi başka okula nakil aldırdım yarın gitsem mesela bu sene geçme imkanım varmı