10. sınıfım okula hiç gitmedim

Kerem_38

80+
Reaksiyon skoru
21
bu sene başında 1 kere okula gittim daha hiç gitmedim şimdi başka okula nakil aldırdım yarın gitsem mesela bu sene geçme imkanım varmı

Anladım eğer derslerin iyi olursa geçersin ama raporun fln olsaydı geçmiş sınavlarına girebilirdin ama yinede yeni okuldan rica et ederler belki eski sınavlarını
eski sınavları olmadan geçemem zaten yapsalarda bişey bilmiyorum oyüzden geçemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum lisede devamsızlık en korkulan şey biliyorsun değil mi ? şimdiye 30 günü geçmiştir boşa gitme yat evde.
rapor falan alabilirsem yada arkadaşım benim yerime hocayla konuşmuş köyden yeni geldi demiş o da dersleri iyi olursa geçer demiş

rapor falan alabilirsem yada arkadaşım benim yerime hocayla konuşmuş köyden yeni geldi demiş o da dersleri iyi olursa geçer demiş
rapor alamazsın o kadar süre okul ne zamandır açıldı kankam. dersleri iyi olur ne demek şuan devamsızlıktan kalmışsındır e okulda kaç gün görünüyor?

Müdür yardımcısıyla falan konuş devamsızlıkları silsin

Ben 12.sinifim devamsızlık yapmaya korkuyorum senin devamsızlık çoktan 50 olmuştur nasıl geçeceksin

Ben 12.sinifim devamsızlık yapmaya korkuyorum senin devamsızlık çoktan 50 olmuştur nasıl geçeceksin
tüm 12'ler korkuyor ama ben devamsızlığı aşmış olmasına rağmen kalanı görmedim

bu sene başında 1 kere okula gittim daha hiç gitmedim şimdi başka okula nakil aldırdım yarın gitsem mesela bu sene geçme imkanım varmı
Bosver bende gitmiyorum kal daha iyi acik liseye gecersin en kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,303
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri