Neler Yeni

10. sınıfta açığa nasıl geçerim?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
10. sınıfı bitirince 11 12'yi açıktan okumak istiyorum, şartları nelerdir velim gelse izin alsa böyle bir şey mümkün mü?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mehmetcan
O kalktı ben 11'ci sınıftayken 12'ye geçtiğinde açığa gececektim sonra yeni kanun çıkardıla ve açığa geçmeyi yasakladılar

Sadece
-Şehit yakınları
-Evli Olanlar
-Engelli bireyle
Vs.
Geçebiliyor artık

2-3 sene falan oldu bu kanun geleli

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kalktı ben 11'ci sınıftayken 12'ye geçtiğinde açığa gececektim sonra yeni kanun çıkardıla ve açığa geçmeyi yasakladılar

Sadece
-Şehit yakınları
-Evli Olanlar
-Engelli bireyle
Vs.
Geçebiliyor artık

2-3 sene falan oldu bu kanun geleli
hocam kendimi sigortalı bir işte gösterip açığa geçme imkanım var mı peki öyle bir şey

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Mustafa Aydemir
10. sınıfı bitirince 11 12'yi açıktan okumak istiyorum, şartları nelerdir velim gelse izin alsa böyle bir şey mümkün mü?
açığa geçmek için herhangi bir SAĞLAM bahanen olursa geçebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bir sebebin kesinlikle olmalı kafana göre geçemiyorsun engelli evli falan bunlarda vardırda onlarla sınırlı değil

hocam kendimi sigortalı bir işte gösterip açığa geçme imkanım var mı peki öyle bir şey
var fakat bunun içinde farklı şartlarda olabilir ne kadar çalışacağın sözleşmen vs

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler

ama bir sebebin kesinlikle olmalı kafana göre geçemiyorsun engelli evli falan bunlarda vardırda onlarla sınırlı değil

var
PEki ya sigortalı bir işte çalışsam bahane olarak göstere bilirmiyim

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
abdulkadir bayram
Mümkün değil. 3 yıldır süren bir sporcu lisansın olması, hafızlık yapıyor olman bir kuran kursunda, sınıfta kalmış olman, engelli raporunun olması vs. lazım. Sigorta işini tam bilmiyorum fakat kabul olacağını zannetmiyorum. 18 yaş altı olduğun için zaten ağır iş için sigorta alamıyorsun 18 yaş altı sigortalarını da eğitime engel bulmazlar yüksek ihtimalle. Eğer çok merak ediyorsan MEB in 7/24 çalışan bir soru hattı var. Internete yaz bul ara sor kafanda ne varsa.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Mustafa Aydemir
Detaylı bir bilgi bulamadım mebin yayınladığı iş hakkında bir şey varmı peki
hocam benim okuduğum dönemde bir cocuk hafız olacağı gerekçesiyle açığa geçmişti onun haricinde biriside okumak istemediği için açığa geçmişti fakat okumak istemeyenin bahanesini bilmiyorum o da büyük ihtimal ile senin gibi işle ilgili bir şey söyledi

Mümkün değil. 3 yıldır süren bir sporcu lisansın olması, hafızlık yapıyor olman bir kuran kursunda, sınıfta kalmış olman, engelli raporunun olması vs. lazım. Sigorta işini tam bilmiyorum fakat kabul olacağını zannetmiyorum. 18 yaş altı olduğun için zaten ağır iş için sigorta alamıyorsun 18 yaş altı sigortalarını da eğitime engel bulmazlar yüksek ihtimalle. Eğer çok merak ediyorsan MEB in 7/24 çalışan bir soru hattı var. Internete yaz bul ara sor kafanda ne varsa.
sınıfta kalmışta olabilir açığa geçmek için okula gelmiyordu iyi hatırlattınız hocam

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Dušan Tadić
hafızlık kursundan açık liseye geçer sin en basit ben öyle yaptım

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
abdulkadir bayram
hocam benim okuduğum dönemde bir cocuk hafız olacağı gerekçesiyle açığa geçmişti onun haricinde biriside okumak istemediği için açığa geçmişti fakat okumak istemeyenin bahanesini bilmiyorum o da büyük ihtimal ile senin gibi işle ilgili bir şey söyledi

sınıfta kalmışta olabilir açığa geçmek için okula gelmiyordu iyi hatırlattınız hocam
Dediğim gibi mebi arayabilirsin. Fakat bir sonuç çıkarabileceğini zannetmiyorum.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
abdulkadir bayram
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,162