son ibarelerden kasıt nedir asus iyi bir marka degil artık msı çok daha iyi her alanda hem fiyat olarak hem kalite olarak eziyor nasıl bir ibare koyalım
Günümüz ekonomisinden dolayı Asus'a insanların pek gücü yetmiyor ekran kartı dışında msı pek alınası bir marka değil . Anakart kısmı zayıf halen. Msı ezen geçen bir markada değil gigabyte kıvamında Msi'dan önce gelen Asrock var . Uzun lafın kısası msı anakartlar pek uzun vadeli kartlar değiller.
Günümüz ekonomisinden dolayı Asus'a insanların pek gücü yetmiyor ekran kartı dışında msı pek alınası bir marka değil . Anakart kısmı zayıf halen. Msı ezen geçen bir markada değil gigabyte kıvamında Msi'dan önce gelen Asrock var .
Tamamen katılıyorum. Msi ekran kartında ventus ve anakartta pro gibi base modellerde tam anlamıyla berbat. Eğer tomahawk veya gaming/suprim gibi bir şey alınmıyorsa msi cidden kötü. Msi yerine gigabyte daha iyi bir tercih. Üst modellerde de gigabyte'ın aorus serileri hem çok iyi hem daha ucuz.
Tamamen katılıyorum. Msi ekran kartında ventus ve anakartta pro gibi base modellerde tam anlamıyla berbat. Eğer tomahawk veya gaming/suprim gibi bir şey alınmıyorsa msi cidden kötü. Msi yerine gigabyte daha iyi bir tercih. Üst modellerde de gigabyte'ın aorus serileri hem çok iyi hem daha ucuz.
Şuan forumda kullanıcılar Abdullah'in hazır sistemlerini kullandığı için ve sistemlerini Msı ağırlıklı topladığından kullananlarda normal profil kullanici olduğu için sistem olması gereken performansi verdiği için msı iyi sanıyorlar.
Şuan forumda kullanıcılar Abdullah'in hazır sistemlerini kullandığı için ve sistemlerini Msı ağırlıklı topladığından kullananlarda normal profil kullanici olduğu için sistem olması gereken performansi verdiği için msı iyi sanıyorlar.
ne alaka dostum ben abdullahdan çok öncede pc topluyordum bu forumdan önce donanım haberde tavsiye veriyordum herhalde bizi küçük sandın sen kendin asus kullanıyorsun diye asus iyi olmuyor haberin olsun.
aynen öyle giriş seviyesinde fiyata göre alınır çok fazla reklam yapıyorlar Türkiye'de. Türkiye'de aorus anakartlardan bol olsa çok tercih edilir bence ama yurtdışındaki ürünler Tr'de yok malesef.
Vatan da MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WİFİ modeli 10999 TL bence bu fiyatta alınışabilecek ürünlerden( ben de sipariş verdim bekliyorum) çok değil ama 10 dolarlık Steam bakiyesi hediyesi var sanırım
hakkını bilemem ama işlemci 10k hadi en kötü 9070xt leride tok gelince 30k onlar bile 40k yapıyor benim dediğim 100k akvaryum kasalı işlemci 9800x3d o yüzden 100k dedim