100.000 liralık sistem yükseltmesi

Tamamdır bir bakıyım o zaman bir kendim toplayıp bir bakıyım nasıl oluyor teşekkürler herkese
Hazır sistem 5090 alınmaz 190 k ya size örnek bir sistem atayım. Attığınız hazır sistemle aynı fiyat İşlemci, Anakart, Kasa, Soğutucu daha üst model ve şık.

Hazır sistem 5090 alınmaz 190 k ya size örnek bir sistem atayım. Attığınız hazır sistemle aynı fiyat İşlemci, Anakart, Kasa, Soğutucu daha üst model ve şık.

Teşekkürler bunada bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rica ederim bu arada hangi ildesiniz
Ankarada'yım

Öncelikle merhaba, 3-4 sene önce bir bilgisayar topladım ve yakın zamanda parçalarını değiştirmeyi düşünüyorum. Sistemim şunlar:

Samsung 1 TB 970 EVO SSD.
Cooler Master 360 sıvı soğutma.
ASUS TUF X570 Plus Wi-Fi anakart.
ASUS 27 inç 165Hz 2K monitör.
ASUS TUF GT501 kasa.
ASUS ROG STRIX 850W 80 Plus Gold güç kaynağı.
AMD Ryzen 5 5600X işlemci.
Corsair Vengeance 2×8 3600MHz RAM.
ASUS TUF 3070 Ti ekran kartı.

Çoğunlukla oyun dizi film izlemek için kullanıyorum oynadığım oyunları grafikleri iyi ve FPS'i yüksek şekilde oynamak istiyorum ve her türden oyun oynuyorum.
Parçaların ASUS veya MSI olmasını istiyorum diğer markaları tercih etmek istemiyorum. Teşekkürler
5070 Ti
B850
R7 9700X
850W
2x16 GB
Geri kalanı sizin tercihiniz

ankarada itopya var diye biliyorum gitbi müsait olduğun zamanda onlar sana tavsiye verir şuan türkiyedeki en çok ilgilenen mağzalardan
en azından bir danış fikir al

Her iki taraftan da fikir alırım yine de sormaktan sakınca gelmez hem oraya gidip fiyatlara da üç beş bakarım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri