Sistem topladım tavsiyeleriniz var mı?

Oyun için dedin render almıyorsun ki

9600x fazlasıyla yeterli

B650 asus al

Kasanı geniş alacaksın görseli olsun dersen zako king yada zako tank al

Psu kesin al 1350w yüksek deme al
Görsel ile işim yok. Benim amacım konu da belirttiğim gibi bu bütçeye en iyi performans alacağım sistemi toplamak.

Bütçeni aşağı çekerek performans istiyorsan

9600x
9070xt yada 5070 ti senin tercihin
Asus B650m-k
Patroit viper venom
Enermax 1350
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8

Kasa ucuz

Anakart msi b650 gaming plus düşündüm. İşlemci 7800x3d yada 9800x3d düşünüyordum ama gereksiz masraf olur diye f/p 9700x daha mantıklı geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el 2024 Aralık ayı faturalı 6k ya fsp hydro Hydro PTM PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1200 W 80+ Platinum da var o da cazip geldi.
oda guzel olabilir

9600x performansı çok iyi değil ya 9700x te kalması hoş olur
ve evet dediği gibi kesinlikle 1350w al düşük deme ömürlük psu.
O zaman bu temel parçalar da kalıyorum sadece psu ve kasayı tekrar gözden geçireyim.

oda guzel olabilir
Msi b650 gaming plus + 7800x3d ikilisi nasıl olur? Aradaki farkı islemciye de verebilirim.

Son düzenleme:
O zaman bu temel parçalar da kalıyorum sadece psu ve kasayı tekrar gözden geçireyim.

Msi b650 gaming plus + 7800x3d ikilisi nasıl olur? Aradaki farkı islemciye de verebilirim.
çok daha iyi olur 7800x3d olması tabii ki.

Oyun için daha iyi olur

hocam x3d alacaksanız cpu power girişi 8x2 iki olan model anakartlardan alın örneğin shankar hocam diğer işlemci için 650mk önermiş o model sol üstteki girişe baktığımızda 8x1 girişli ama x3d alıyorsanız bence 8x2 olan modellere bakın sizin attığınız gaming plus uygundur 8x2 o

hocam x3d alacaksanız cpu power girişi 8x2 iki olan model anakartlardan alın örneğin shankar hocam diğer işlemci için 650mk önermiş o model sol üstteki girişe baktığımızda 8x1 girişli ama x3d alıyorsanız bence 8x2 olan modellere bakın sizin attığınız gaming plus uygundur 8x2 o
Bu nasıl hocam indirim de?

güzel fiyat sanırım b850 gaming plusta aynı fiyattı sanırım sizin attığınız daha iyi bir seçim olur

ama 650 modeli de yeterli olur hocam bütçe işi tamamen size kalmış

hocam buna yapışın derim şu anda en düşük fiyatında

Son düzenleme:
güzel fiyat sanırım b850 gaming plusta aynı fiyattı sanırım sizin attığınız daha iyi bir seçim olur

ama 650 modeli de yeterli olur hocam bütçe işi tamamen size kalmış

hocam buna yapışın derim şu anda en düşük fiyatında
Bayadır takip ediyorum sürekli düşüyor fiyatı 200 300 lira. Anakartı karar veremedim henüz

n11'den Asus Tuf Gaming B850M-PLUS AMD B850 AM5 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bayadır takip ediyorum sürekli düşüyor fiyatı 200 300 lira. Anakartı karar veremedim henüz

n11'den Asus Tuf Gaming B850M-PLUS AMD B850 AM5 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
hocam x670E modeli x670 en tepe modelidir e takısı var b850 ile farklarını ben tam bilmiyorum ama sanki x670e daha mantıklı gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,707
Üyeler
174,225
Son üye
rasit00
Geri