Phegru
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
- Bütçe
- 85
Merhaba arkadaşlar çeşitli araştırmalarım sonucunda en sorunsuz ve uyumlu bu parçaları topladım.
İşten kalan zamanlarım da sadece oyun oynayacağım başka bir amacım olmayacak. Ekran kartın da karar veremedim 9070xt yada 5070ti yada başka bir öneride olur. Değişim yapacağım parçalar var mı bu olsa daha iyi olur gibi önerilere de açığım.
Beyaz siyah setup fark etmez görüntü rgb gibi takıntım yok. Performans olarak ne iyi ise onu almak istiyorum çünkü kasaya sadece güç tuşuna basarken bakıyorum.
Sizlerin de değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Bütçe en tepe 80 - 85 çoğunluk taksit ile alacağım.
Konu açma amacım bilgili arkadaşların ve hocaların desteği ile en iyi fiyat performans sistem toplayıp en kötü 3 5 sene götürecek kasayı toplamak.
Değerli yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Monitörüm Samsung 2k oled olan modeli.
Cpu 9700x
Anakart ASUS TUF GAMING B850M
Ram Patriot Viper Venom RGB 32 GB
Kasa Phanteks XT pro ultra siyah
Ssd Kingston renegade kc3000
Psu Fsp vita 850w yada 1000w olabilir yada başka bir marka.
Soğutucu hava soğutma Thermalright Phantom spirit 120se.
İşten kalan zamanlarım da sadece oyun oynayacağım başka bir amacım olmayacak. Ekran kartın da karar veremedim 9070xt yada 5070ti yada başka bir öneride olur. Değişim yapacağım parçalar var mı bu olsa daha iyi olur gibi önerilere de açığım.
Beyaz siyah setup fark etmez görüntü rgb gibi takıntım yok. Performans olarak ne iyi ise onu almak istiyorum çünkü kasaya sadece güç tuşuna basarken bakıyorum.
Sizlerin de değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Bütçe en tepe 80 - 85 çoğunluk taksit ile alacağım.
Konu açma amacım bilgili arkadaşların ve hocaların desteği ile en iyi fiyat performans sistem toplayıp en kötü 3 5 sene götürecek kasayı toplamak.
Değerli yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Monitörüm Samsung 2k oled olan modeli.
Cpu 9700x
Anakart ASUS TUF GAMING B850M
Ram Patriot Viper Venom RGB 32 GB
Kasa Phanteks XT pro ultra siyah
Ssd Kingston renegade kc3000
Psu Fsp vita 850w yada 1000w olabilir yada başka bir marka.
Soğutucu hava soğutma Thermalright Phantom spirit 120se.