Sistem topladım tavsiyeleriniz var mı?

Phegru

80+
Reaksiyon skoru
131
Bütçe
85
Merhaba arkadaşlar çeşitli araştırmalarım sonucunda en sorunsuz ve uyumlu bu parçaları topladım.
İşten kalan zamanlarım da sadece oyun oynayacağım başka bir amacım olmayacak. Ekran kartın da karar veremedim 9070xt yada 5070ti yada başka bir öneride olur. Değişim yapacağım parçalar var mı bu olsa daha iyi olur gibi önerilere de açığım.
Beyaz siyah setup fark etmez görüntü rgb gibi takıntım yok. Performans olarak ne iyi ise onu almak istiyorum çünkü kasaya sadece güç tuşuna basarken bakıyorum.
Sizlerin de değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Bütçe en tepe 80 - 85 çoğunluk taksit ile alacağım.
Konu açma amacım bilgili arkadaşların ve hocaların desteği ile en iyi fiyat performans sistem toplayıp en kötü 3 5 sene götürecek kasayı toplamak.
Değerli yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Monitörüm Samsung 2k oled olan modeli.

Cpu 9700x
Anakart ASUS TUF GAMING B850M
Ram Patriot Viper Venom RGB 32 GB
Kasa Phanteks XT pro ultra siyah
Ssd Kingston renegade kc3000
Psu Fsp vita 850w yada 1000w olabilir yada başka bir marka.
Soğutucu hava soğutma Thermalright Phantom spirit 120se.

öncelikle sistem fena değil , 3-5 değişiklik ile daha FP olabilir
1. https://www.sin erji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?v=1.1.3 ram şurda daha ucuz boşluğu silin
2. https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html şöyle manyak bir psu çıkış yaptı fiyatına göre kalitesi çok iyidir.
3. ekran kartı olarak 9070xt ileride daha mantıklı olacaktır fiyatının 31-30k aralığına düşeceğini düşünüyoruz.

Son düzenleme:
Oyun amaçlı olduğu için işlemci 9600x yeterli

Anakart b650 alsanda olur

Ram patroit

Ssd iyi

Psu

Enermax 1350

Kasa daha güzel bir şey al

kasa olarak bu ikisinden birin alırsan fiyatı 2k aşağı çekip başka parçalara upgrade edebilirsin. ilk kasaya soğutma sığar mı tam emin değilim epeyde soğutucu 154mm gözüküyor, kasa 160mm destekler diyor ucu ucuna olur eğer ki olursa.

öncelikle sistem fena değil , 3-5 değişiklik ile daha FP olabilir
1. https://www.sin erji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?v=1.1.3 ram şurda daha ucuz boşluğu silin
2. https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html şöyle manyak bir psu çıkış yaptı fiyatına göre kalitesi çok iyidir.
3. ekran kartı olarak 9070xt ileride daha mantıklı olacaktır fiyatının 31-30k aralığına düşeceğini düşünüyoruz.
Ramler tavsiye ettiğiniz ramler. Psu dan haberim var hocam o kadar yüksek w almak yerine o paraya daha düşük w ve bilindik marka almak daha mantıklı değil mi?

Ramler tavsiye ettiğiniz ramler. Psu dan haberim var hocam o kadar yüksek w almak yerine o paraya daha düşük w ve bilindik marka almak daha mantıklı değil mi?
enermax ta bilindik bir marka hocam sıkıntı yok zaten ben gidip bilinmedik dandik bir psu önermem abdullah abinin de önerdiği benim de gelene geçene önerdiğim bi psu bu fiyata resmen bedava.

indirim zamanı story de övulmüştü aslında bilindik bir markaymış

kasa olarak bu ikisinden birin alırsan fiyatı 2k aşağı çekip başka parçalara upgrade edebilirsin. ilk kasaya soğutma sığar mı tam emin değilim epeyde soğutucu 154mm gözüküyor, kasa 160mm destekler diyor ucu ucuna olur eğer ki olursa.
İlk kasa zaten kalitesi bilindik iyi kasalardan o da vardı listem de ama xt pro modeli de baya hoşuma gitti ve büyük bir kasa. İkinci kasa ise mini dediğiniz gibi sığmayabilir

Merhaba arkadaşlar çeşitli araştırmalarım sonucunda en sorunsuz ve uyumlu bu parçaları topladım.
İşten kalan zamanlarım da sadece oyun oynayacağım başka bir amacım olmayacak. Ekran kartın da karar veremedim 9070xt yada 5070ti yada başka bir öneride olur. Değişim yapacağım parçalar var mı bu olsa daha iyi olur gibi önerilere de açığım.
Beyaz siyah setup fark etmez görüntü rgb gibi takıntım yok. Performans olarak ne iyi ise onu almak istiyorum çünkü kasaya sadece güç tuşuna basarken bakıyorum.
Sizlerin de değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Bütçe en tepe 80 - 85 çoğunluk taksit ile alacağım.
Konu açma amacım bilgili arkadaşların ve hocaların desteği ile en iyi fiyat performans sistem toplayıp en kötü 3 5 sene götürecek kasayı toplamak.
Değerli yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Monitörüm Samsung 2k oled olan modeli.

Cpu 9700x
Anakart ASUS TUF GAMING B850M
Ram Patriot Viper Venom RGB 32 GB
Kasa Phanteks XT pro ultra siyah
Ssd Kingston renegade kc3000
Psu Fsp vita 850w yada 1000w olabilir yada başka bir marka.
Soğutucu hava soğutma Thermalright Phantom spirit 120se.
Parcalar gayet guzel

1745484424327.png

B tier demisler bir listeye gore alinabilir

Oyun amaçlı olduğu için işlemci 9600x yeterli

Anakart b650 alsanda olur

Ram patroit

Ssd iyi

Psu

Enermax 1350

Kasa daha güzel bir şey al
Anakart msi b650 gaming plus düşündüm. İşlemci 7800x3d yada 9800x3d düşünüyordum ama gereksiz masraf olur diye f/p 9700x daha mantıklı geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parcalar gayet guzel

Alıntıyı görüntüle

B tier demisler bir listeye gore alinabilir
İkinci el 2024 Aralık ayı faturalı 6k ya fsp hydro Hydro PTM PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1200 W 80+ Platinum da var o da cazip geldi.

Oyun için dedin render almıyorsun ki

9600x fazlasıyla yeterli

B650 asus al

Kasanı geniş alacaksın görseli olsun dersen zako king yada zako tank al

Psu kesin al 1350w yüksek deme al

Oyun için dedin render almıyorsun ki

9600x fazlasıyla yeterli

B650 asus al

Kasanı geniş alacaksın görseli olsun dersen zako king yada zako tank al

Psu kesin al 1350w yüksek deme al
9600x performansı çok iyi değil ya 9700x te kalması hoş olur
ve evet dediği gibi kesinlikle 1350w al düşük deme ömürlük psu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,808
Üyeler
174,243
Son üye
Azzx
Geri