100 000 tl civarı gaming laptop

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
100000
100k civarı bir bütçem var ve bir gaming laptop almak istiyorum. Masaüstü istmememin sebebi üniversite okuyacağım için taşınabilir olması lazım. Laptoplara baya baktım ve asla bir karar veremedim o yüzden sizlerden yardım istiyorum. Kriterlerim içerisinde excalibur ve monster laptopları değerlendirmemek var çünkü iki markada çok sorunlu daha çok msı ve asus taraftarıyım hem ısınma hemde kalite açısından böyle düşünüyorum bu bütçeye hangi laptopları önerebilirsiniz

100k civarı bir bütçem var ve bir gaming laptop almak istiyorum. Masaüstü istmememin sebebi üniversite okuyacağım için taşınabilir olması lazım. Laptoplara baya baktım ve asla bir karar veremedim o yüzden sizlerden yardım istiyorum. Kriterlerim içerisinde excalibur ve monster laptopları değerlendirmemek var çünkü iki markada çok sorunlu daha çok msı ve asus taraftarıyım hem ısınma hemde kalite açısından böyle düşünüyorum bu bütçeye hangi laptopları önerebilirsiniz
2, el 4090 lı laptop alabilirsin ya da sıfır 5070 ti li bir şey olur

Laptop fiyat olarak güzel bence ama 16GB RAM nedir ya ben alabilirim gibi bunu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hocam 55w tdp böyle bir sisteme düşük değil mi?
biraz düşük kalabilir ama testlerine bakarsan çok iyi olduğunu görürsün önemli olan 3D önbelleği . zaten oyunda fark etmez ama render alacaksan tdp biraz fark yapabilr

Gg alıcaksan kesinlikle bende 3dsini al derim bende onu alma fikrindeyim. Ama bu 5080 aklımı çeliyor

hocam 55w tdp böyle bir sisteme düşük değil mi?
yinede laptopda alabileceğin en güçlü işlemci olduğunu unutma bu işlemci asus da msı da 180 200k fiyata verilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300hz 2k ekran var 64 ram var bunlar bile yeterli sebep üstüne 3d işlemcisi var 5070ti ile gayet iyi iş çıkarıyor

yinede laptopda alabileceğin en güçlü işlemci olduğunu unutma bu işlemci asus da msı da 180 200k fiyata verilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300hz 2k ekran var 64 ram var bunlar bile yeterli sebep üstüne 3d işlemcisi var 5070ti ile gayet iyi iş çıkarıyor
çok güçlü bir işlemci olduğunun farkındayım ama yeni çıktığı için tam bir bilgi sahibi değilim o yüzden emin olamadım ve sordum

teşekkür ederim bende zaten bütçemi zorlayamassam bu laptopu almayı düşünmüştüm ama eğer bütçeyi zorlama durumu olursa
https://www.hepsiburada.com/msi-vec...DIK2Mtjd7xR2mQQErRrGav2dxbRFcIPhoCwmEQAvD_BwE
bu laptopu almayı düşünüyorum sizce nasıl

Geri