- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 335
- Bütçe
- 130
130 tl yi fazla geçmezse sevinirim lütfen philips momentum önermeyin. Normal Numlock olan bir klavye istiyorum. Işıqlı mışıqlı olsa iyi olur. Aklımda Rampage Handy var
Bunu aldım iade ettim daha kaliteli bir şey yok mu?![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir de şuna bakın:Bunu aldım iade ettim daha kaliteli bir şey yok mu?
Hocam yani bunlar aynı ürün değil miBir de şuna bakın:
![]()
GameBooster Frontier GB-G59K Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster Frontier GB-G59K Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster Frontier GB-G59K Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben bu ikisi arasında kalıp Trust'ı almıştım kuzene.
İnce, enteresan bir şey.130 TL yi fazla geçmezse sevinirim lütfen philips momentum önermeyin. Normal Numlock olan bir klavye istiyorum. Işıqlı mışıqlı olsa iyi olur. Aklımda Rampage Handy var
Bu güzel ama bu tuşları sevmiyorum laptop tusları gibi
Değil, bu geymbustırHocam yani bunlar aynı ürün değil mi
Pek hoşuma gitmedi
Teşekkür ederim yine deDeğil, bu geymbustır
100 TL'ye bu kadar
Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur, bana bu bütçede attığım 2 modeli önermişlerdi Trust aldım.
Bu bütçe de bu alınabilir;130 TL yi fazla geçmezse sevinirim lütfen philips momentum önermeyin. Normal Numlock olan bir klavye istiyorum. Işıqlı mışıqlı olsa iyi olur. Aklımda Rampage Handy var
Bu tam istediğim gibi bişeye benziyor. Farklı led modları var mıdır acaba?GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Sabit mi renkler ayarlanabiliyor mu?Bu bütçe de bu alınabilir;
Kendimde aldım, renkleri falan çok güzel.![]()
Rampage Stage KB-R63 Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Stage KB-R63 Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Stage KB-R63 Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, 9 tane renk modu var. RGB yani.Bu tam istediğim gibi bişeye benziyor. Farklı led modları var mıdır acaba?
Bir de bütçeyi 150 yaparsak ne gibi şeyler bulabiliriz
Post automatically merged:
Sabit mi renkler ayarlanabiliyor mu?