S-Execalibur
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Selam. Ağırlıklı olarak csgo oynuyorum 100 150 tl cıvarı mouse öneriniz var mı?
Vatanda 170 tl g203 şu andaSelam. Ağırlıklı olarak csgo oynuyorum 100 150 TL cıvarı mouse öneriniz var mı?
kanka elim biraz büyük baska önerin var mı veya g300s önerir misin?Elin küçükse G102 Prodigy alabilirsin, fiyatına göre sensörü ve yazılımı çok iyi. 1500 saat CSGO tecrübem var ve CSGO için iyi bir mouse, öneririm.
Elin küçükse G102 Prodigy olmayacaksa G300S hiç önermem, o mouse daha küçük zaten.kanka elim biraz büyük baska önerin var mı veya g300s önerir misin?
gamepower ursa rgb güzel o fiyata ama bütçe artırırsan gamepower icarus veya rampage shine da alabilirsin.shine ın incelemesini yaptım bugün 1.5 aydır kullanıyprum güzel gayet. https://donanimarsivi.com/forum/kon...e-shine-smx-r15-incelemesi.75896/#post-649758Selam. Ağırlıklı olarak csgo oynuyorum 100 150 TL cıvarı mouse öneriniz var mı?
Selam. Ağırlıklı olarak csgo oynuyorum 100 150 TL cıvarı mouse öneriniz var mı?
alınabilir bende aldım fakat büyük bir mouse değil orta boyutlu benim yaklaşık 3k saat csgom var ilk başta korktum elim alışmaz diye şuan deli gibi oynanıyorindirimdeyken al kaçırma
bende aynı mouseu kullandım csgoda 5k saatim var şuan rival 300s kullanıyorumalınabilir bende aldım fakat büyük bir mouse değil orta boyutlu benim yaklaşık 3k saat csgom var ilk başta korktum elim alışmaz diye şuan deli gibi oynanıyor![]()