100 - 200 tws kulaklık öneri pls

haylou t15 hepsini barındırıyor.

yanlış yönlendirmek istemem ama ben kendi adıma konuşmak gerekirse güvenmezdim. ben 20-30 lira fazla verdim %100 orijinal olduğuna güvendiğim teknostoredan aldım. o riski alırım, sahte gelirse değiştiririm geri gönderirim, yeter ki ucuz olsun, orijinal çıkarsa bahtıma dersen senin bileceğin iş.

yanlış yönlendirmek istemem ama ben kendi adıma konuşmak gerekirse güvenmezdim. ben 20-30 lira fazla verdim %100 orijinal olduğuna güvendiğim teknostoredan aldım. o riski alırım, sahte gelirse değiştiririm geri gönderirim, yeter ki ucuz olsun, orijinal çıkarsa bahtıma dersen senin bileceğin iş.
aga biliyorum onuda çok pahalı be orada
hepsiburada emoplus hakkında şikayet yok ama kararsızm
Post automatically merged:

kanka son soru çakma gelirse nasıl anlıcam çakma olduğunu

kanka son soru çakma gelirse nasıl anlıcam çakma olduğunu
kutu içerisinde şarj kablosunun üzerinde karekod çıktı, onu okutunca siteye yönlendirip ürün orijinal dedi. o yoksa muhtemelen çakmadır.

Geri